parkinnn

Eğitim

Akçakoca Bilgievi’nde 5. yıl Coşkusu

Bilgievlerinin 5. kuruluş yıldönümünde Akçakoca Bilgievi’nde coşkulu bir kutlama yapıldı

20 Mart 2014 Saat: 10:48
Akçakoca Bilgievi’nde 5. yıl Coşkusu
Akçakoca Bilgievi’nde 5. yıl Coşkusu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğinden yola çıkarak hayata geçirdiği Bilgievleri Projesi, istikrarlı bir şekilde sürdürdüğü eğitim faaliyetleri ile 5. yılına girdi. Kocaeli genelinde 13 nokta hizmet veren bilgievlerinden İzmit Doğu Kışla Parkı’ndaki Akçakoca Bilgievi, 5. kuruluş yıldönümünü birbirinden eğlenceli aktivitelerle kutladı.

 

MASAL KAHRAMANLARI GÖSTERİSİ

Akçakoca Bilgievi’ne kayıtlı öğrenci ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşen coşkulu kutlamada, masal kahramanlarının gösterileri, çocuklar arasında düzenlenen yarışmalar ve öğrencilerin başarı sertifikalarının dağıtılması büyük bir heyecan ve sevinç yaşattı.

 

GURUR TABLOSU ÇOCUKLARIMIZ

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı olarak kurulan ve her geçen yıl eğitim hizmetlerini zenginleştiren bilgievleri, uzman eğitimci kadrosu ile Bilgi Destek Programları, Kulüp Faaliyetleri, Atölye Çalışmaları, Kültür Gezileri, Ailede Değerler Eğitimi, semineler gibi pek çok kişisel gelişim alanında öğrenci ve velilerine hizmet vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 5. yılını kutlama sevincini yaşayan Akçakoca Bilgievi, 5 yılda 7 bin 300 kayıtlı öğrencisine hizmet etmenin, 1 yıl boyunca bin 200 öğrenciye bilgi destek programı,700 öğrenciye kulüp faaliyeti, 300 öğrenci ve veliye kültür gezisi, 500’e yakın öğrenci ve velimize sosyal faaliyetler için imkan sağlamanın haklı gururunu yaşadı.

 

VELİLER TAKDİR EDİYOR

Özellikle çocuklarının gelişimindeki gözle görülür farkı hisseden velilerden bazıları duygusal anlar yaşayarak, ‘’Bilgievlerinde emeği geçen en küçüğünden en büyüğüne herkese ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizim kendi imkanlarımızla sağlamak için zorlanacağımız pek çok imkana belediyemiz sayesinde sahip oluyoruz. Çocuklarımızın derslerinde ve kişiliklerinde gördüğümüz ilerleme bizleri çok mutlu ediyor. Bir okul, bir yuva gibi olan bilgievleri bizim için kutsal bir hizmet veriyor’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑