parkinnn

Siyaset

AKP'Lİ KÖŞKER'DEN CHP'LİLERE HOŞGÖRÜ DERSİ

GÖLGE/ ÖZEL HABER- AKP’li  Gebze Belediye  Başkanı  Adnan Köşke,  tüm siyasi  partilere örnek olacak hoşgörü dersi sergiledi. Köşker, Eşrefbey İlköğretim Okulu’nda  gerçekleşen  CHP ön seçimini ziyaret  aday adaylarına

8 Şubat 2014 Saat: 17:59
AKP'Lİ KÖŞKER'DEN CHP'LİLERE HOŞGÖRÜ DERSİ
AKP'Lİ KÖŞKER'DEN CHP'LİLERE HOŞGÖRÜ DERSİ

GÖLGE/ ÖZEL HABER- AKP’li  Gebze Belediye  Başkanı  Adnan Köşke,  tüm siyasi  partilere örnek olacak hoşgörü dersi sergiledi.

Köşker, Eşrefbey İlköğretim Okulu’nda  gerçekleşen  CHP ön seçimini ziyaret ederek  aday adaylarına  başarılar diledi.

CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyeliği için gerçekleşen  ön seçimde Köşker sürpriz yaşandı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, bugün saat 17.10 da  Eşrefbey İ.Ö.O ‘na gelerek oy kullanan CHP’lilerle sohbet etti. CHP’li  meclis üyesi aday adayları ile  tek tek tokalaşan ve başarı dileyen Köşker,  CHP Gebze İlçe Başkanı  Sedat Tatar ve CHP’nin Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ile de bir süre sohbet etti.

Köşker’in CHP’lileri sandık başında ziyaret etmesi çeşitli şekilde yorumlandı. Kendi aralarında konuşan bazı CHP’liler, ‘’ İşte Köşker bu nedenle seviliyor. Toplumun her kesimine gidiyor, ayrım yapmıyor.’’ derken, kimileri de ‘’Galiba Adnan Köşker kendisiyle birlikte   belediye meclisinin yeni döneminde  görev  yapacak olan  CHP’lileri görmeye geldi.’’ esprisinde bulundular.

Köşker’in ziyareti CHP’lilerce memnuniyetle karşılanırken  Gebze Belediye Başkanı okulun bahçe kapısına kadar uğurlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑