parkinnn

Güncel

AKP'LİLER DÜŞMAN ÇATLATTI

GÖLGE-  Gebze  Belediye Başkanı  ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, belediye meclis üyesi adaylarıyla SKM’de bir araya geldi. İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın da hazır bulunduğu toplantıda genel değerlendirme

18 Şubat 2014 Saat: 17:21
AKP'LİLER DÜŞMAN ÇATLATTI
AKP'LİLER DÜŞMAN ÇATLATTI

GÖLGE-  Gebze  Belediye Başkanı  ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker, belediye meclis üyesi adaylarıyla SKM’de bir araya geldi.

İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın da hazır bulunduğu toplantıda genel değerlendirmeler yapılıp yol haritası çizilirken, meclis üyesi adayları arasındaki samimiyet  gözlerden kaçmadı.  Gebze’de  bir dönem daha koltuğunu korumak için  yoğun çalışma sergileyen ve halk desteğini arkasına alan Belediye Başkanı  Adnan Köşker’le yola çıkan meclis üyesi adayları ise, ‘’Gebzeliler Başkanımız Köşker’le beraber. Biz bir ekibiz. Hep birlikte daha çok çalışarak hem oy oranımızı artıracağız, hem de Köşker’li ikinci dönemde Gebze’ye daha büyük hizmetler kazandıracağız. Birlik, dirlik ve beraberlik içinde halkımıza en güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz.’’ şeklinde görüş belirttiler.

KADIN KOTASI YÜKSEK

Diğer yandan AKP listesinde ilk sıralarda sekiz bayan adayın olması dikkat çekti.  Konuyla ilgili düşüncelerini paylaşan Gebzeliler, ‘’Bir çok partide bayan aday sayısı az. AKP’de ise kadın kotası oldukça yüksek tutulmuş. Sekiz bayan üye var. Hepsi de meclise girebilecek sıralamada. Bu da AK Parti’nin kadınlara verdiği önemi gösteriyor ve kadın-erkek eşitliğini en doğru şekilde gösteriyor.’’

Öte yandan toplantı sonrası SKM önünde poz veren AKP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, adeta siyasi rakiplerine nispet edercesine birlik sergilediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑