parkinnn

Güncel

AKV yeni yerinde hizmete başladı

  GÖLGE- Araştırma ve Kültür Vakfı (AKV) Kocaeli Şubesi, düzenlenen programla yeni yerinde hizmet vermeye başladı. İzmit Merkezde Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi numara 276’da hizmet verecek olan AKV, özelikle çocuk ve gençlere yöne

23 Şubat 2014 Saat: 21:18
AKV yeni yerinde hizmete başladı
AKV yeni yerinde hizmete başladı

 

GÖLGE- Araştırma ve Kültür Vakfı (AKV) Kocaeli Şubesi, düzenlenen programla yeni yerinde hizmet vermeye başladı. İzmit Merkezde Karabaş Mahallesi İnönü Caddesi numara 276’da hizmet verecek olan AKV, özelikle çocuk ve gençlere yönelik çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

 

FAHRİ AKBAŞ UNUTULMADI

Ev sahipliğini AKV Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Yaltırak’ın yaptığı programa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Programda AKV Kocaeli Şubesi kurucu başkanı merhum Fahri Akbaş için dua edildi.

 

STK’LAR YERELLEŞME AÇISINDAN ÖNEMLİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vakıf ve derneklerin medeniyetimizin bir parçası olduğunu söyledi. Şehir için sivil toplum kuruluşlarının (STK) son derece önem arz ettiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Yerelleşmenin en önemli unsurlarından biri de sivil toplum kuruluşlarının gelişmesi ve kent yönetiminde söz sahibi olmasıdır” dedi.

 

AKIL VE DEĞERLERİMİZLE YOĞRULAN BİR GENÇLİK

AVK Kocaeli Şubesi’nin hayırlı hizmetler yapacağına inandığını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “İleriye bakan, geleceği okuyabilen gençler yetiştirmek zorundayız. Bilgiyle yoğrulan aklı önde tutan ama özümüzden, medeniyetimizden ve kimliğimizden ayrılmayan bir nesil ana hedefimiz olmalı. Bu bakımdan Araştırma ve Kültür Vakfı’nın yapacağı çalışmalar çok ama çok önemli” diye konuştu.

 

STK’LARA DESTEK DEVAM EDECEK

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise vakıf ve derneklerin vazgeçilmez olduğunu belirtti. STK’lara yönelik çalışmalarını aktaran Doğan, yeni dönemde de sivil toplum kuruluşlarına destek vereceklerini söyledi.

 

DÜNYAYI İYİ TANIYAN BİREYLER

AKV Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Yaltırak da kendi değerler sistemini iyi bilen ve dünyayı iyi tanıyan bireyler yetiştirme amacında olduklarını söyledi. Yaltırak, “Merkez binamızda ve bölgelerimizde düzenlenen seminer, panel ve sohbetler akademik birer çalışma olmanın yanında katılımcıları bilinçlendirmek ve ufuk vermek amaçlı” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑