parkinnn

Sağlık

Ali Toltar oraya da el attı!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla  satın alınan Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı ile yaptığı dezenfekte işlemi yapılmaya başlandı. Konteynerler  kötü koku ve mikroplardan arındırmaya başladı gibi  ha

18 Ağustos 2015 Saat: 09:40
Ali Toltar oraya da el attı!
Ali Toltar oraya da el attı!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla  satın alınan Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı ile yaptığı dezenfekte işlemi yapılmaya başlandı. Konteynerler  kötü koku ve mikroplardan arındırmaya başladı gibi  halk sağlığı güvence altına alındı.

Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamda, “Göreve geldiğimiz günden bugüne önem ve hassasiyet gösterdiğimiz hizmetlerden biri de temizlik çalışmaları oldu. Temizlik konusunda çok hassas davranıyoruz. Cadde ve sokaklarımızdaki  çöp konteynerleri aralıklarla  yerlerinde temizleyecek, vatandaşlarımız da hem çöp konteynerlerinin yaydığı tehlikeden şüphe duymayacak, hem de çöp kokusundan kurtulmuş olacak. Bütün çalışmalarımız pırıl pırıl bir Dilovası içindir. ”dedi.

Daha temiz ve sağlıklı bir Dilovası için çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediyesi, araç filosuna eklediği Tisan 10000 Kombi Sistem Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı ile yaptığı dezenfekte işlemi sayesinde kötü koku ve mikroplardan arındırmaya başladığı konteynerlerle halk sağlığı güvence altına aldı. Konteynerlerin dezenfektesi için kullanılan Tisan 10000 Kombi Sistem Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı, her seferinde kullanılan suyun %80’ini geri dönüştürerek tekrar kullanılmasını sağlarken, doğaya daha az karbonmonoksit salınımı yaparak çevreyi koruyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑