parkinnn

Güncel

Angelina Jolie şaşırdı kaldı!

Mardin'deki Suriye ve Iraklı mültecilerin kampını ziyarete gelen Angelina Jolie, Mardin sokaklarını gezerken yaşadığı olayla şaşkına döndü!

20 Haziran 2015 Saat: 15:17
Angelina Jolie şaşırdı kaldı!
Angelina Jolie şaşırdı kaldı!

Ünlü sinema yıldızı ve BM İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, Mardin'in Midyat İlçesi'nde Suriye ve Iraklı mültecilerin kampını ziyaret etmek üzere dün akşam saatlerinde özel uçakla Mardin'e geldi. Çarşıyı gezen Jolie'nin elini öpüp başına koyan Mardinli güzel yıldızı şaşırttı.

ELİNİ ÖPÜP BAŞINA KOYDU
Mardin'deki Suriye ve Iraklı mültecilerin kampını ziyarete gelen ünlü sinema yıldızı ve BMİyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, bu sabah saatlerinde Mardin'i gezdi; alışveriş yaptı.Mardin'in ünlü şahmeran ustalarından birinin dükkanını ziyaret eden Jolie, çıkışta büyük bir şaşkınlık yaşadı. Dükkan çıkışı Jolie'yi görmek için bekleyen Mardinli, istediğine kavuştu. Jolie yürürken kendisine doğru yönelen Mardinli'ye selam vererek, "Memnun oldum" dedi. Mardinli ise Jolie'nin uzattığı eli öpüp, başına koydu.

KOCASINA KEHRİBAR TESBİH ALDI

Birleşmiş Milletler (BM) iyi niyet elçisi Hollywood yıldızı Angelina Jolie, Mardin'de eşi Brad Pitt'e kehribar tespih aldı.

Dün akşam saatlerinde Mardin'e gelen Jolie, geceyi otelde geçirdikten sonra sabah saatlerinde otelden ayrılarak Mardin'in tarihi çarşılarında alışveriş yaparak eşi Brad Pitt'e kehribar tespih aldı. Jolie ayrıca kahve, gümüş kolye, kahve takımı, bakır işlemeli sürahi takımı, şahmeran figürlü tepsi satın aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑