parkinnn

Yaşam

Arapçeşme Muhtar Adayı Yıldırım'dan yıldırım projeler

‘’Medyatik değil genç ve atik’’ sloganıyla yola çıkan Arapçeşme Mahallesi muhtar adayı Hakan Yıldırım, kendisine ve kadrosuna güvendiğini söyleyerek, kazanacağına inandığını anlattı. Gebze doğumlu olan ve gözünü açtığ

20 Mart 2014 Saat: 19:25
Arapçeşme Muhtar Adayı Yıldırım'dan yıldırım projeler
Arapçeşme Muhtar Adayı Yıldırım'dan yıldırım projeler

GÖLGE- ‘’Medyatik değil genç ve atik’’ sloganıyla yola çıkan Arapçeşme Mahallesi muhtar adayı Hakan Yıldırım, kendisine ve kadrosuna güvendiğini söyleyerek, kazanacağına inandığını anlattı.

Gebze doğumlu olan ve gözünü açtığından beri Arapçeşme’de yaşayan Hakan Yıldırım, ‘’Mahallemize yeni bir vizyon  kazandırmak için yola çıktık. Aza arkadaşlarımda benim gibi gençlerden oluşuyor. Gelişen Gebze’nin de yeni yüzü olacağız. Mahallemizin sorunlarını ve mahalle sakinlerimizin beklentilerini çok iyi biliyoruz. El ele vererek Arapçeşme’yi örnek mahalle yapacağız. Sadece mühür basan, medyada boy gösteren muhtar olmayacağız. Mahallemize gençlik enerjisi ve çağdaş bir hizmet kazandıracağız.’’ dedi.

Hakan Yıldırım, Arapçeşme’nin gelişmesini  isteyen ve mahallesini seven herkesin oyuna talip olduğuna vurgu yaparak, ‘’  Göz nasıl bakarsa öyle görür. Büyüklerine saygılı , küçüklerini seven , vatanına  milletine  hayırlı olan kim ise , bu hizmet yarışını o kazansın inşallah.’’ şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑