parkinnn

Yaşam

Aşkım Kapışmak, kadın-erkek ilişkilerini anlattı

GÖLGE- Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 6. Kocaeli Kitap Fuarının sosyal medya fenomenlerinden Aşkım Kapışmak, fuar kapsamında sevenleriyle buluştu. İnteraktif olarak gerçekleşen etkinlikte stand-up tadında bir söyleşi ger

25 Mayıs 2014 Saat: 12:56
Aşkım Kapışmak, kadın-erkek ilişkilerini anlattı
Aşkım Kapışmak, kadın-erkek ilişkilerini anlattı

GÖLGE- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 6. Kocaeli Kitap Fuarı'nın sosyal medya fenomenlerinden Aşkım Kapışmak, fuar kapsamında sevenleriyle buluştu. İnteraktif olarak gerçekleşen etkinlikte stand-up tadında bir söyleşi gerçekleştiren Aşkım Kapışmak, kadın-erkek ilişkileri hakkında ilginç tespitlerde bulundu.

 

KADINLAR VE ERKEKLER NE İSTİYOR?

‘’Müthiş, harika görünüyorsunuz’’ diyerek kendisini dinlemeye gelenleri selamlayan Aşkım Kapışmak, kendi annesi ve babasından yola çıkarak kadın erkek ilişkileri, evlilik, kadın ile erkek arasındaki farklar gibi konularda söyleşti. Bekarların ağırlıkta olduğu bir salona seslenen Kapışmak, hayatı ve ilişkileri konuştuğu söyleşisinde, ‘’Bu erkekler ne istiyor?’’ ve ‘’Bu kadınlar ne istiyor?’’ sorularını yöneltti.

 

EVLENDİRME PROGRAMLARINA GÖNDERME YAPTI

Televizyonlardaki evlendirme programlarına da gönderme yapan Kapışmak, ‘’Evlenme programlarında, ‘Aşk var mı?’ diye soran olmuyor, herkes, ‘Evi var mı? Parası var mı?’ diye soruyor. Erkekler 60 yaşından sonra boşandıklarında ölüyorlarmış. Allah kadınla erkeği farklı yaratmış. Kadının beyni erkekten daha büyük yaratılmış ve beyninin her yerini kullanabiliyor. Erkeğin beyninin iki tarafı aynı anda çalışmıyor’’ ifadesini kullandı.

 

HERKES BAŞKASININ İLİŞKİSİYLE İLGİLENİYOR

Erkeklerin iki kulağından birinin duyduğunu, kadınların ise fazladan antenleri olduğunu söyleyen Kapışmak, ‘’Kadınlar güzel şeyler duymak ister. Erkekler flört ederken bunu yapıyor, ama evlenince bitiyor. Herkes başkalarının ilişkileriyle ilgilenmekten kendi ilişkileriyle ilgilenemiyor’’ şeklinde konuştu. Aşkım Kapışmak, söyleşisinin ardından kitabını imzaladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑