parkinnn

Spor

Atilla Koca, Darıca’da

Darıca Gençlerbirliği kalecisini buldu. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren kaleci Ersin’in Karşıyaka’ya transfer olmasının ardından arayışa geçen sarı yeşilliler, aradığı kaleciyi Adana’da buldu.

20 Temmuz 2015 Saat: 11:35
Atilla Koca, Darıca’da
Atilla Koca, Darıca’da

Darıca Gençlerbirliği, en son Adanaspor kalesini koruyan ve Fenerbahçe alt yapısında yetişen Atilla Koca ile her konuda anlaştı. Tecrübeli file bekçisinin sarı yeşilliler ile ön protokol imzaladığı öğrenildi.Kaleci sorununu Atilla ile anlşarak çözen sarı yeşilliler, geçtiğimiz yıllarda Darıca Gençlerbirliği forması giyen genç milli İbrahim ile de anlaştı.
 
TRANSFERLER SÜRÜYOR

Gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen Darıca temsilcisi, 2012-2013 sezonunda sarı yeşilli formayı giyen İbrahim ile anlaştı. İbrahim o sezon oynadığı 37 maçta 21 gol atmıştı. Ardından sırasıyla, İstanbul BBSK, Şanlıurfaspor ve son olarak Altınordu formasını giyen genç golcü, ay yıldızlı formayı da giymişti. İbrahim, yeni sezonda Darıca Gençlerbirliğ forması altında gollerini sıralayacak. Bununla da kalmayan Darıca Gençlerbirliği, Karşıyaka forması giyen genç oyuncu Harun Atalay’ı 1 yıllığına kiraladı. Geleceğe dönük yatıtım yaptıklarını ifade eden Darıca Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Mustafa, Harun’un çok yetenekli ve geleceği parlak bir oyuncu olduğunu söyledi. Salı gününe kadar tüm transferleri bitireceklerini söyleyen Öztürk, ‘’Çok kaliteli bir kadro kuruyoruz. Darıcalılar gönüllerini ferah tutsunlar. Yeni sezonda keyif veren bir takım izlettireceğiz’’ dedi

LOKMAN DA SARI YEŞİLLİLERDE

Kırklarelispor’da 41 numaralı formanın sahibi Lokman Akyıldız, 3. Lig temsilcilerimizden Darıca Gençlerbirliği ile anlaşma sağladı. Spor Toto 2. Lig’in deneyimli futbolcularından Lokman Akyıldız, yıllardır Kırklarelispor takımının formasını giyiyordu. Geçtiğimiz sezon Kırklarelispor forması altında başarılı müsabakalara imza atan Lokman Akyıldız ani bir kararla Kırklarelispor’dan ayrılma kararı aldı. Her iki ayağını da kullanan kanat oyuncusu Lokman, 3. Lig temsilcilerimizden Darıca Gençlerbirliği ile anlaşma sağladı. Lokman önümüzdeki sezon sarı yeşilli formayı giyecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑