parkinnn

Siyaset

Av. Murat Altun SP’li oldu

GÖLGE/ÖZEL HABER- Gebze’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen başarılı hukukçu Murat Altun, Saadet Partisi’nden siyasete girdi. Aslen Artvin’li olan ve Gebze’de uzun yıllardır serbest  avukatlık yapan Murat Altun’un SP

17 Şubat 2014 Saat: 12:43
Av. Murat Altun SP’li oldu
Av. Murat Altun SP’li oldu

GÖLGE/ÖZEL HABER- Gebze’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen başarılı hukukçu Murat Altun, Saadet Partisi’nden siyasete girdi.

Aslen Artvin’li olan ve Gebze’de uzun yıllardır serbest  avukatlık yapan Murat Altun’un SP’de siyasete başlamasına  çevresinin de tam   destek verdiği   öğrenildi. Diğer yandan Avukat Altun’a Gebze Belediyesi  Meclis Üyeliği  teklifi  yapıldığı da edinen  bilgiler arasında.

Özellikle ceza davalarında adından sıkça söz ettiren ve ‘’Tutuğunu koparan avukat ‘’olarak tanınan Murat Altun’un  Saadet Partisi’ne geçişini değerlendiren siyasi çevreler , ‘’Murat Altun son derece mütevazi ve ihlaslı bir insan. Çok başarılı bir avukat. Çevresi oldukça geniş ve sevilen bir sima.  SP’ye güç katacağından şüphe yok.’’ şeklinde değerlendirme yapıyorlar.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑