parkinnn

Sağlık

Aydın’’ Gebze Halkını Kan Kampanyasına Bekliyoruz’’

Türk Kızılayı Genel Merkezi ile AKP Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından ortaklaşa kan bağışı kampanyası dün Gebze Cumhuriyet Meydanında start aldı.

16 Haziran 2014 Saat: 16:22
Aydın’’ Gebze Halkını Kan Kampanyasına Bekliyoruz’’
Aydın’’ Gebze Halkını Kan Kampanyasına Bekliyoruz’’

Türk Kızılayı Genel Merkezi ile AKP Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından ortaklaşa kan bağışı kampanyası dün Gebze Cumhuriyet Meydanında start aldı. Kan Kampanyasına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze kadın Kolları Başkanı Vasviye Aydın, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, AK Parti Gebze ilçe Yönetimi ve Meclis Üyesi Sadık Güvenç ile AK Partili bayanlar hazır bulundular.

Kan bağışı kampanyası ile ilgili olarak bilgi veren AKP Gebze Kadın Kolları Başkanı Vasviye Aydın Bağışlana Her Kan, Kurtarılan Üç Can dır dedi. Aydın ’’ “Kızılay Gene Merkezi ile

Kadın Kolları Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen bağış kampanyası ülke genelinde olduğu gibi 16 Haziran Paertesi günü itibarı ile Gebze’de de start verildi Bir hafta sürecek olan kan bağışına tüm Gebze halkını bu anlamlı kampanya ya tam destek vermelerini bekliyoruz. Ayrıca kampanya boyunca Her ilçe de iki kez kan bağışı için çadır kurulacak. Gebze’ye ise özel olarak kan bağışı TIR’ı gelerek 6 gün kalacak. Gebze’nin kan bağışı konusunda en çok bağış yapan bölge olması nedeniyle özel ilgi gösteriliyor. Bir hafta boyunca sürecek olan Kan kampanyasına başta Gebzeliler olmak üzere tüm halkımızı bu anlamlı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz’’dedi.

4.JPG görüntüleniyor

1.JPG görüntüleniyor

2.JPG görüntüleniyor

3.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑