Ana Manşet Reklam

Güncel

Babadan kazada ölen 5 yaşındaki oğluna son bakış

Konya’da annesiyle yolun karşısına geçmek isterken annesinin elinden 5 yaşındaki Furkan, kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti.

1 Nisan 2017 Saat: 17:26
Babadan kazada ölen 5 yaşındaki oğluna son bakış
Babadan kazada ölen 5 yaşındaki oğluna son bakış

Edinilen bilgiye göre, kaza, merkez Meram ilçesi Gülbahçe Mahallesi Hatip Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 5 yaşındaki Furkan Düzeltenli annesi Esra Düzeltenli(26) ile yolun karşısına geçmek isterken annesinin elinden kurtuldu. Bu sırada cadde üzerinde seyir halinde olan Samet D.(24) idaresindeki 42 BTL 14 plakalı kamyon ile 5 yaşındaki Furkan Düzeltenli’ye çarptı.

Çevredekilerin kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri küçük çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise emniyet şeridi çekerek kaza yerinde incelemelerde bulundu. Bu sırada kaza haberi üzerine gelen baba Hasan Düzeltenli ve yakınları sinir krizi geçirdi. Küçük çocuğun cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Samet D. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑