parkinnn

Siyaset

Bakan Gebze'de

Ak Parti Gebze SKM programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy Camiinde öğle namazına katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur, ilçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Belediye Başkanı ve Başkan Adayı A

26 Mart 2014 Saat: 14:34
Bakan Gebze'de
Bakan Gebze'de

Ak Parti Gebze SKM programı kapsamında Mehmet Akif Ersoy Camiinde öğle namazına katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Milletvekili M. Ali Okur, ilçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adnan Köşker'e ilçe başkan yardımcıları, Program sorumlusu İlçe Yöneticisi Atilla Karakaş,ilçe Kadın ve Gençlik kolları başkanları ve yöneticileri, meclis üyesi adayları ile birlikte camii cemaatiyle sohbet etti.
image.jpeg görüntüleniyor
Camii cemaatiyle sohbet sonrası Gebze Fatih Devlet Hastanesi yapımı çalışmalarını yerindeiinceleyen ekip,şantiyeyi ve hastane başhekimliğini ziyaret etti.
image.jpeg görüntüleniyor
Gebze gazetesinin 30. Kuruluş yıldönümü kutlama törenine katılımı sonrasında Bakan Fikri Işık Ticaret ODASI Meclis toplantısına katılmak üzere ayrılacağı, ilçe başkanı Cemalettin Kaflı ve Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Adnan Köşker'in Yavuzselim, Ulus, Hürriyet mahallelerinde Karanfilli ak yürüyüş yapacağı öğrenildi.

image.jpeg görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑