parkinnn

Kültür

''Balerin'' duygulandıracak

Yaşama umudunu kaybetmeyen genç bir balerinin dramatik hayatını anlatan 'Balerin'', final çekimlerini Darıca'da tamamladı.

24 Eylül 2023 Saat: 18:44
Balerin duygulandıracak
''Balerin'' duygulandıracak

Sezer Koçak'ın yazıp yönettiği kısa merajli filmde, gazeteci Ercan Sarıçam ile balerin Meral Duran baş rolu paylaştılar. Tiyatro oyuncusu Gülsüm Güler'ın anne rolünü üstlendiği Balerin'in yapımcılığını ise Vedat Karabekiroğlu yaptı.
Sinema yarışması için hazırlanan Balerin; annesini depremde kaybeden, trafik kazası sonucu ayaklarını yitiren genç bir balerinin dramatik hayatını anlatıyor. Belerin'de yurt dışından dönerek kızına yeni bir hayat sunan ve yaşama yeniden dönderen baba rolünü Ercan Sarıçam, balerin rolünü ise Meral Güler oynadı. Kısa film, Ekim ayında görücüye çıkacak.
Öte yandan , çekimlerin bitmesinden sonra değerlendirme yapan yönetmen Sezer Koçak, çok iddialı olduklarını dile getirerek ,'' Harika bir ekiple çalıştım. Tüm oyuncularımız adeta rollerinin içine girip yaşadılar. Filmde olması gereken tüm aksiyonlar dört dörtlük gerçekleşti. Yarışmaya katılacağımız Balerin'le derece alacağımıza, hatta birinci olacağımıza inanıyorum. Ekip arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum. '' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑