parkinnn

Ekonomi

BANKA-OTEL ÜSSÜ OLUYORUZ!

Çayırova Şekerpınar Bölgesi Bankaların ve Ünlü Otellerin çekim alanı merkezi haline geliyor…

2 Nisan 2014 Saat: 16:48
BANKA-OTEL ÜSSÜ OLUYORUZ!
BANKA-OTEL ÜSSÜ OLUYORUZ!

Kocaeli’nin parlayan yıldızı olarak değerlendirilen Çayırova 2014 yılında yeni yatırımlara sahne oluyor. Sırada Halk Bankası ile birlikte Hilton oteli var. Ayrıca geçtiğimiz aylarda burada Workınn ve Ramada Otellerinin hizmete girmesi bölgeyi daha büyük çekim merkezi haline getirmiş bulunuyor.

 

Çayırova 2014 yılında yeni yatırımlara sahne oluyor. Sırada Halk Bankası ile birlikte Hilton oteli var. Ayrıca geçtiğimiz aylarda burada Workınn ve  Ramada Otellerinin hizmete girmesi bölgeyi daha büyük çekim merkezi haline getirmiş bulunuyor. Halk GYO´nun Şekerpınar´da 15 dönüm araziyi 9.5 milyon TL bedelle satın aldığı, burada başlatmış olduğu banka için Operasyon merkezi inşası devam ediyor.

SİSTEMİNİN BEYNİ OLUYOR

 Yapı Kredi ve Akbank’ın ardından Kuveyt Türk Şekerpınar’da yatırım yapmış Şekerpınar Bankacılık üssü haline getirilmişti.

Bu kervana katılan Halk Bankası’nın ardından Garanti Bankası’da Şekerpınar’da yer arayan bankalar arasında yer alıyor. Garanti Bankası’nın bu yıl içerisinde bankacılık üssü ile ilgili önemli adımlar atması bekleniyor.

TURİZM DE YATIRIM PATLAMASI

Yapı Kredi, Halk Bank, Ziraat Bankası, AlbarakaTürk, Akbank ve Kuveyt Türk´ün yatırımlarıyla bir bankacılık üssüne dönüşen Gebze Çayırova, eğitim turizmi potansiyelini de geliştirmek istiyor.

 Yapı Kredi´nin bankacılık akademisi, Dupont, Suzuki eğitim merkezleri gibi kurumlar nedeniyle her yıl 10 bin kişiyi konuk eden Çayırova´da Ramada ve TAYSAD OSB´de geçtiğimiz aylarda Vali Ercan Topaca’nın katılımıyla açılan 5 yıldızlı Workınn otelin yanı sıra Hilton için de arazi tahsis edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑