parkinnn

Güncel

Başar, Ustaların Tavsiyelerini Aldı

CHP Körfez Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar, CHP Kocaeli milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, eski İzmit Belediye Başkanı Erol Köse, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, il başkan yardımcısı Semra Başlak, K

1 Şubat 2014 Saat: 14:15
Başar, Ustaların Tavsiyelerini Aldı
Başar, Ustaların Tavsiyelerini Aldı

Yerel Seçim Merkez’inde kahvaltıda bulunan CHP ekibi, Körfez’deki seçim çalışmalarını masaya yatırdılar. CHP Belediye Başkan adayı Reşat Başar, hem seçim çalışmaları hem de Körfez projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başar, her tarafta kendilerine büyük destek ve ilginin olduğunu ifade ederek, çalışımların aralıksız süreceğini, eksikleri gidererek yürüdüklerini vurguladı.

 

Özellikle CHP’nin duayen isimlerinden Erol Köse, seçim çalışmaları ve projelerle ilgili uyarılarda bulundu. CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan da seçim çalışmaları hakkında bilgi verirken, AKP’yi yerle bir edeceklerini söyledi. Tarhan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kocaeli’nin sorunlarını çözemediği gibi, hem kaynakları heba ettiğini hem de halkın 10 yılını çaldığını vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑