parkinnn

Güncel

Başaran, 2 bin kişiye iftar verdi

Gebzeli hayırsever iş insanı Mehmet Başaran, yıllardır sürdürdüğü geleneğini bu Ramazan'da da devam ettirdi. Başaran, merhum babası Hacı Mustafa Hadi Başaran ve merhume annesi Hacı Fatma Meliha Başaran hayrına mevlit okutup iftar verdi.

24 Mart 2024 Saat: 21:26
Başaran, 2 bin kişiye iftar verdi
Başaran, 2 bin kişiye iftar verdi

KATILIM YOĞUNDU
Bölgemizde geniş bir kesim tarafından tanınan , siyaset ve iş dünyasının başarılı ismi Başaran, Gebzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği iftarda, iki bin vatandaşa iftar verdi. Gebzeli vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri iftar davetinde siyasiler, iş insanları, STK temsilcileri bir araya geldi.
PROTOKOLDE YANLIZ BIRAKMADI
Güzeller Mahallesi'nde bulunan Yeşildirek Cami'nin avlusunda gerçekleşen iftara, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya 'nın yanı sıra , çok sayıda vatandaş katıldı. Kadınlar için ise yer ayrıldı.
VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Gebze Belediyesi eski Meclis Üyesi ve Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Başaran 'ın iftarında, avukat kızı İpek Başaran'da babasını yanlız bırakmazken, Başaran ve Kirmani ailelerinin hayrına verilen iftar öncesi yedi imam tarafından hatim indirildi ve dualar okundu. Başaran, masaları tek tek gezerek misafirlerle yakından ilgilendi. Diğer yandan davete katılan misafirler, '' Mehmet Bey'in hayrını Allah kabul etsin. Her ramazan ayında ve mevlütlerde böylesi önemli bir hayr işliyor. Okunan dualar ölmüşlerinin ruhuna gitsin, Allah kabul etsin.'' sözleriyle teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑