parkinnn

Siyaset

Başbakan Yarın İlimizde

Yarın, hem YGS sınavı, hem Başbakan Erdoğan’ın katılacağı AKP mitingi var. Bu nedenle, Kocaeli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, yarın için ilimizde adeta “sıkıyönetim” anlamına gelen kararlar aldı.

22 Mart 2014 Saat: 12:36
Başbakan Yarın İlimizde
Başbakan Yarın İlimizde

SINAV ÖNLEMLERİ

Yarın ilimizde 160 okul binasında 43.504 aday YGS’ye girecek. Sınavlarda 6030 kişi görev yapacak. Sınav, saat 10.00’da başlayıp, 160 dakika sürecek. Kocaeli Valiliği, sınav yapılacak okul binaları çevresinde pazar kurulmasını yasakladı. Pazar Pazarı kurulamayacak. Okul binaları çevresinde yarın inşaat yapmak, klakson çalmak yasak. Sınava giren adaylar, sınav süresinin ¾’ü tamamlanana kadar bütün soruları yanıtlamış olsa bile sınav yapılan binadan çıkamayacak.

MİTİNG ÖNLEMLERİ

Yarın Perşembe Pazarı’nda gerçekleşecek AK PARTİ mitingi için de Büyükşehir Belediyesi bir dizi kararlar aldı. Esbki Gölcük Yolu’ndaki bütün trafik ışıkları yarın 08.00-16.00 arası kapatılacak. Adalet Köprülü Kavşağı araç trafiğine kapatılacak. D-100 karayolu üzerindeki Seka Tüneli içinden tren garı ve şehir merkezine giriş kapalı olacak. Şehir içinden gelen araçlar, Erenler Camii, Santral mevkii, Dünya Göz Hastanesi önünde durdurulacak, Perşembe Pazara mevkiine araç girişi olmayacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑