parkinnn

Siyaset

''Başımız dik, hedef %55''

Gölge'yi ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz'den çarpıcı açıklamalar

7 Şubat 2024 Saat: 13:07
Başımız dik, hedef %55
''Başımız dik, hedef %55''

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerle ilgili Gölge'ye değerlendirmeler yaparken, '' Başımız dik, alnımız açık, eserlerimiz orta. Gebzelilerden  büyük teveccüh görüyoruz. '' dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Büyükgöz, beraberinde İlçe Başkanı Recep Kaya , Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt ve SKM yöneticileriyle  Gölge Medya'yı ziyaret etti.  Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam'la bir süre görüşen AK Parti heyeti, yaklaşan yerel seçimleri ve hizmetleri de konuştu.

GEBZE'Yİ SAĞLAMA ALDIK

'Gebze'ye değer katanlar '' çerçevesinde bir dizi temaslarda bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gölge'de yaptığı değerlendirmelerde iddialı açıklamalar yaptı.  Beş yıl önce göreve seçildiğindeki heyecan ve şevkle ilçeye hizmet kazandırma gayretind eolduğunu ifade eden Başkan Büyükgöz, '' Bundan sonra da inşallah daha büyük projelerle devam ediyoruz.  Sahadan ayrılmıyoruz. Her günümüz Gebzeli hemşerilerimizle geçiyor. Sıkmadık el, girmedik ev bırakmadık. Beş yılda çok önemli ve büyük hizmetler yaptık. Sağlam işler  yaptık, Gebze'yi sağlama aldık. '' dedi.

ÇITAMIZ %55 OY

Büyükgöz, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın 31 Mart'a yönelik  %55'lik bir çıta koyduğunu belirtirken de, '' Cumhur İtifakı olarak inşallah , bu oranı ve üzerini göreceğiz.  Refah Partisi aday çıkarmasaydı %60'larda bir sonuç hedeflemiştik.'' şeklinde konuştu.

1 OY GİDER, 10 OY GELİR

Gölge'nin ,'' İyi Parti adayı  Sadık Güvenç  eski AK Parti'li. Sizi etkiler mi?'' şeklinde ki sorusuna  cevap veren Büyükgöz, '' Yok, etkisi olmaz. Bizden 1 oy giderse başka yerden 10 oy bize gelir. ''  dedi.

Kocaeli genelinde  İzmit dahil bütün belediyeleri alacaklarını vurgulayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Güyükgöz, geçtiğimiz aylar  gerçekleşen  şiddetli fırtına  nedeniyle Eskihisar'da yıkılan cafelerle ilgili de konuştu. 

35 YIL ÖNCE AYNI FIRTINA OLMUŞ

Büyükgöz bu konuda özetle şunları dile getirdi ; '' Fırtınanın çıktığı an , Eskihisar'a indim. Bizim sadece sonradan düzenlemesini yaptığımzı cafenin yanındaki özel cafeler yerle bir olmuştu. Bizim tesislerde  camlar yerinden çıktı. Masa sandaliyeleri kurtardık. Şiddetli fırtına ve boyu altı metreyi bulan dalgalar oluyordu. Fırtına çok şiddetliydi. Arkadaşlarımla beraber malzemeleri kurtarmaya çalıştık. Hatta bir ara çam ağacına tutunmasaydım beni de alıp götürecekti.  O denli yani. Sonrasında ise Eskihisar'da yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret ettim, sohbet ettik. Orada en son 35 yıl önce böylesi bir fırtına ve dalga gördüklerini söylediler.  Tabi böylesi bir afet bir daha kaç yıl sonra olacak bilemeyiz, o nedenle geleceğe yönelik çalışıyoruz. Biz  Gebze'de sağlam işler yaptık, Gebze'yi sağlama aldık. İşte bunu gören, bilen , fark eden Gebzellerin müthiş desteğini görüyoruz. 31 Mart'ın kazananı Gebzeliler ve AK Parti'miz olacak.''

KAYA: AK PARTİ SAHADA

Diğer yandan  Gölge'ye ziyarette konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ise, '' AK Parti sahada. Sahadan hiççıkmadık. Gördüğümüz bu büyük desteğin bir sebebi de budur. Çıtamızı yükselttik. '' dedi.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Gölge'yi ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz'den çarpıcı açıklamalar yaptı.
Gölge'yi ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz'den çarpıcı açıklamalar yaptı.
Gölge'yi ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz'den çarpıcı açıklamalar yaptı.
Gölge'yi ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Büyükgöz'den çarpıcı açıklamalar yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑