parkinnn

Kültür

Başkan 19 Mayıs’ı kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı

19 Mayıs 2014 Saat: 09:28
Başkan 19 Mayıs’ı kutladı
Başkan 19 Mayıs’ı kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bütün gençlerimizin ve aziz milletimizin bayramını kutluyorum” dedi.

 

Başkan Karaosmanoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: "19 Mayıs 1919, millî mücadelenin başladığı, ve aziz milletimizin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının sembolüdür. Türkiye tarihindeki dönüm noktalarından birisidir. Bizlere emanet edilen vatanımızı bütün güzellikleriyle millî ve manevi zenginlikleriyle, çocuklarımıza teslim etmek hepimizin görev ve sorumluluğudur. Bu konuda gençlerimize büyük vazifeler düşmektedir. Ülkemizi bilimde, kültürde ve sporda başarı ile temsil ederek göğsümüzü kabartan gençlerimiz, bu yolda azim ve kararlılıkla yürümektedir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir. Biz bu bayramları sadece biçimsel anmalarla yetinemeyiz. Bayramları ülkemizin ve kentimizin ilerlemesi, gelişmesi için bir basamak olarak görmek zorundayız.

Ülkemizin 'Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarılması’ hedefine uygun olarak hareket etmeliyiz.

 

Ülkemizin esas vizyonu olan gençlerimizin bu vatanın kıymetini bilerek yetişmesi, ülkelerini dünyaya öncü ve örnek hale getirme azminde ve kararında olması en büyük arzumuzdur.

 

Gençler ülkemizin dinamizmidir, hareket noktasıdır. Gençlerimiz bu ülkenin gidişatını belirleyeceklerdir. Bu nedenle onların iyi yetişmesi bizim en büyük hedefimizdir ve biz de bu uğurda canla başla çalışıyoruz.

 

Bu duygu ve temennilerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, tüm gençlerimizi en samimi duygularla selamlıyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑