parkinnn

Siyaset

Başkan Ali Toltar, vekillik için yola çıktı

Dilovası'nda geniş bir nufüsa sahip olan eski Başkanı Ali Toltar , KOcaeli milletvekilliği aday adaylığı müracaatını yaptı.

20 Mart 2023 Saat: 17:37
Başkan Ali Toltar, vekillik için yola çıktı
Başkan Ali Toltar, vekillik için yola çıktı

Kalabalık bir destekçi topluluğuyla il teşkilatına giden Toltar, Ali, "Zor bir süreçten geçiyoruz.  6 Şubat'ta meydana gelen depremde ve selde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Güzel bir coğrafyadayız ama felaketler de yaşıyoruz. AK Parti'miz  başarılı bir şekilde gelerek yoluna devam edecektir. '' dedi.

Ali Toltar konuşmalarında şu görüşleri dile getirdi ;'' Yönetici olduğum aday adayı oldum bir dönem belediye başkanı oldum sonuna kadar bütün var gücümle çalışacağım.  Cumhurbaşkanımıza katkıda bulunmak için yola çıktık. 130'un üzerinde başvuru var bu büyük bir olay. Biz yaraları sarmaya devam ederken onlar iktidar kavgası yapıyordu. İşte farkımız buydu. Mesele makam mevki değil ülkemize hizmet etmek. Yapacak daha çok büyük projeler var. Onların dertleri Tayyip Erdoğan'ın gitmesi. Bu halk ona ve ekibine sevdalı olmuş ve destek veriyor. Bu halk kendine hizmet edeni unutmaz. Bu halk seçimde gerekeni yapacaktır.

HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLALIM

Bugün 18 Mart. Bizlere düşen Çanakkale destanını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Bu ülke için hayatını veren bütün şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum. Aslolan Türkiye'nin kazanması. Büyük resme bakmak lazım. Kimler ne yapmaya çalışıyor. Allah Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına güç kuvvet versin. İyi bir coğrafyada yaşıyoruz ama zor günler yaşıyoruz. Dünyada da yaşanmaktadır. Biz hep birlikte iri olalım diri olalım hep birlikte Türkiye olalım. İstekliyim arzuluyum ama asla ihtiraslı değilim. "

 

Ali Toltar Kimdir ?

1969 yılında Ağrı’da doğdu.

İlkokul’u Dilovası’nda, orta ve lise eğitimini Gebze’de, yüksek öğrenimini ise 1997 yılında İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nde tamamladıGebze Yüksek Teknoloji Üniversitesi Çevre Mühendisliği Yüksek Lisans programını tamamladı. Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde (GYTE) doktora çalışmalarına sürdüren Toltar, öğrenimine Anadolu İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi öğrencisi olarak da devam etmektedir.

Profesyonel iş yaşamına özel sektörde teknik müdür ve yöneticilik görevlerinden sonra, Dilovası Belediyesi, Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’de, Teknik Koordinatörlük, yöneticilik ve danışmanlık yapmıştır.

Aktif siyasete 1995 Refah Partisi Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ile başladı. 2001 Ak Parti Gebze Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, 2003 Ak Parti Gebze Yerel Yönetimlerden Sorumlu Birim Başkanı ve İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.2002 Genel Seçimlerinde, Ak Parti Kocaeli 22. Dönem Milletvekili Adayı, 2004 Yerel Seçimlerde Dilovası Belediye Başkan Adayı, 2011 Genel Seçimlerinde Ak Parti Kocaeli 24. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldu.

Evli ve 4 çocuk babası olan Toltar, İngilizce biliyor.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Dilovası'nda geniş bir nufüsa sahip olan eski Başkanı Ali Toltar , KOcaeli milletvekilliği aday adaylığı müracaatını yaptı.
Dilovası'nda geniş bir nufüsa sahip olan eski Başkanı Ali Toltar , KOcaeli milletvekilliği aday adaylığı müracaatını yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑