parkinnn

Eğitim

Başkan Bıyık, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı

2022-2023 eğitim-öğretim yılında ilk ders zili çalarken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yeniden okullarına kavuşan öğrencileri okulun ilk günü yalnız bırakmadı.

12 Eylül 2022 Saat: 14:09
Başkan Bıyık, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı
Başkan Bıyık, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2022–2023 Eğitim Öğretim Yılının ilk gününde Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin heyecanını paylaştı. Kızı Merve Bıyık’ı okuluna bırakan Başkan Muzaffer Bıyık, Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törene katılarak öğrencilere ve öğretmenlere yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Yaz tatilinin ardından okullarına dönen öğrencilere başarılar dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Uzun bir yaz tatilinin ardından yeniden okulla buluşmanıza bizler de sevindik. Darıca Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Darıca önümüzdeki süreçte diğer tüm alanlarda olacağı gibi eğitim alanındaki yatırımlarla da adından söz ettiren bir ilçe olacak. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin her zaman yanındayız. Yeni eğitim öğretim dönemi hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑