parkinnn

Siyaset

Başkan Bıyık oyunu kullandı

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, oyunu Halide Edip İlkokulu’nda ailesiyle birlikte kullandı.

31 Mart 2024 Saat: 16:40
Başkan Bıyık oyunu kullandı
Başkan Bıyık oyunu kullandı

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, ikamet ettiği Darıca Emek Mahallesinde bulunan Halide Edip İlkokulu’nda 1164 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Annesi Fadime Bıyık, Eşi Havva Bıyık ve çocukları Tuba ve Büşra Bıyık ile birlikte oy kullanan Başkan Muzaffer Bıyık, “Güzel bir kampanya dönemi geçirdik. 5 yıl boyunda ortaya koyduğumuz çalışmaları ve önümüzdeki dönem için planladığımız yatırımları kampanya sürecinde kapı kapı gezerek anlattık. Artık söz Darıcalı hemşerilerimizin. Biz de demokrasimizin gereğini yaparak oyumuzu kullandık. Demokrasi herkesin kendi hür iradesinin tecellisidir. Milletimizin iradesine, sağduyusuna güveniyoruz. Ülkemiz, milletimiz ve Darıca’mız için hayırlı, uğurlu olsun. Kazanan ülkemiz, milletimiz ve Darıca olsun” dedi.

OKULLARI GEZDİ, VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Oyunu kullandıktan sonra okulda bulunan sınıfları da tek tek gezen Başkan Muzaffer Bıyık, sandık görevlilerine selam verdi. İlçe genelindeki bütün okulları tek tek gezen Başkan Muzaffer Bıyık, oy vermeye gelen vatandaşlarla da sohbet edip seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑