Ana Manşet Reklam

Asayiş

Başkan Bıyık, Zabıta Haftasını kutladı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan personelle bir araya geldi.

5 Eylül 2022 Saat: 16:10
Başkan Bıyık, Zabıta Haftasını kutladı
Başkan Bıyık, Zabıta Haftasını kutladı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası sebebiyle Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya gelerek Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. Yıldönümünü kutladı. Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası kapsamında zabıta personelleriyle bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık’a, Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan ve Darıca Belediye Zabıta Müdürü Yücel Arslan da eşlik etti.

BELEDİYE İLE VATANDAŞ ARASINDA KÖPRÜ

Zabıta personeliyle kahvaltı yapan ve karanfil takdim eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, zabıta personelinin zorlu bir görev yürüttüğünü dile getirerek tüm personelin Zabıta Haftasını kutladı. Başkan Muzaffer Bıyık, “Vatandaşların mutluluğu için sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanı oluşturan Zabıta teşkilatımız vatandaşlarımızla belediye arasında köprü görevi görmektedir. Vatandaşların sorunlarını ve dertlerine anında müdahale ederek güven oluşturan Zabıta teşkilatımız, mesai mefhumu göstermeksizin yapmış olduğu denetimlerle ilçemiz genelinde belediyeye olan inancı ve adalet duygusunu da geliştirmektedir. Vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden canla başla Darıca sokaklarında çalışan, zabıta arkadaşlarımızın ve müdürlüğümüzün bu özel haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑