parkinnn

Siyaset

Başkan, İzmit mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmitli muhtarların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi

25 Şubat 2014 Saat: 13:33
Başkan, İzmit mahalle muhtarlarıyla buluştu
Başkan, İzmit mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İzmit’teki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu muhtar ve muhtar adayları ile ilçenin ve kentin geleceğine yönelik istişare yaptı. 

 

BİRBİRİMİZİ KIRMADAN

Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen buluşmaya Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra  Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz  da katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, halka en yakın hizmet birimlerinin muhtarlıklar olduğunu söyleyerek “İzmit’teki gelişmelerde katkınız payınız ve emeğiniz var. Yeni dönemde de böyle olacak. Bütün muhtar adaylarına seçimlerde başarılar diliyorum. Birbirimizi kırmadan centilmence bir yarış olması  en büyük temennim’’ dedi.

 

10 MUHTARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Mehmet Kanpara  da Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederken okuduğu şiir ile muhtarlığa veda etti. Öte yandan 2014 yerel seçimlerinde muhtarlığa yeniden aday olmayacak olan Bağlıca Köyü Mahalle Muhtarı Erol Şengün, Turgut Mahallesi Muhtarı Fevzi Kocaman, Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Mehmet Kanpara, Yenişehir Mahalle Muhtarı Ahmet Belhan, Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Haluk Akgün, Malta Mahalle Muhtarı Mustafa Yavuz, Kuruçeşme Kocatepe Mahalle Kemal Çelebi, Alikahya Atatürk Mahalle Muhtarı Cemil Marul, Tepecik Mahalle Muhtarı Necmettin Önen’e Başkan Karaosmanoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑