parkinnn

Güncel

Başkan, Kandıra da öğrencilere tabletlerini verdi

Kandıra Bağırganlı ’da 6’ıncı sınıf öğrencilerine tabletleri dağıtıldı. Heyecanın doruklara ulaştığı anda minik yüreklerin mutluluğu yüzlerinden okundu

15 Şubat 2016 Saat: 13:39
Başkan, Kandıra da öğrencilere tabletlerini verdi
Başkan, Kandıra da öğrencilere tabletlerini verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 7.’si düzenlenen tablet bilgisayar dağıtımında 6. sınıfa giden 27 bin 180 çocuktan olan, Kandıra Anadolu Kalkınma Vakfı Bağırganlı İlkokulu öğrencileri de hayallerine kavuştu. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder, öğrenciler ve velilerin katıldığı törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Dünyanın en güzel çocukları bizim yavrularımızdır. Sizleri ne kadar iyi yetiştirirsek o kadar mutlu olacağız. Sizler yarının büyüklerisiniz. Eğitiminize katkı olarak sizlere bu tabletleri veriyoruz. Almanya, Fransa ve Amerika gibi diğer gelişmiş ülkelerde ki çocukların sizlerden hiçbir farkı yoktur. Siz güzel beyinleri ve yürekleri hayata iyi hazırlayacağız” dedi.

 

SEVİNÇLER VE HEYECANLAR GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Kandıra Bağırganlı Anadolu Kalkınma Vakfı İlkokulu Müdürü Hafize Polat’ın ev sahipliğinde gerçekleşen dağıtım töreninde on öğrenci ile birlikte bir öğretmende bilgisayar tabletlerine kavuştu. Öğrencilerin sevinçleri ve heyecanlarının dorukta olduğu birliktelikte, velilerde dağıtılan tabletler için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2009 yılından itibaren gerçekleştirdiği ‘’Bire Bir Öğrenme Projesi’’ kapsamında 7 yılda Büyükşehir’in dağıttığı tablet bilgisayar sayısı bu yılkilerle birlikte 189 bin 761 oldu. Dağıtım töreni hatıra fotoğraflarının çekilmesi sonrası son buldu. Başkanlar daha sonra Kefken Şehit Oğuz Kır İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldiler.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑