parkinnn

Siyaset

Başkan Karaosmanoğlu: Bu başarı halkımızındır

2004 yılından bu yana Kocaeli’yi yöneten Başkan Karaosmanoğlu her iki kişiden birinin oyunu aldı: Yüzde 50.6

31 Mart 2014 Saat: 13:39
Başkan Karaosmanoğlu: Bu başarı halkımızındır
Başkan Karaosmanoğlu: Bu başarı halkımızındır

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, kentte yaşayan her iki kişiden birinin oyunu alan İbrahim Karaosmanoğlu oldu. AK Parti’den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan İbrahim Karaosmanoğlu, 3. dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazandı.

 

İLK TEBRİK BABA KARAOSMANOĞLU’DAN

Yüzde 50.6’lık destekle yeniden Başkan olan Karaosmanoğlu’nu ilk tebrik eden ise babası Necmettin Karaosmanoğlu oldu. Yuvacık’ta babası ve hemşehrileriyle birlikte seçim sonuçlarını takip eden Başkan Karaosmanoğlu daha sonra AK Parti İl Başkanlığına gelerek burada sonuçları izledi.

 

HERKESİN BAŞKANI

Kocaelililere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, 10 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de kente ayrım gözetmeksizin hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Resmi olmayan sonuçlara göre her iki kişiden birinin teveccühünü kazandık. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da partili partisiz ayırt etmeksizin tüm hemşehrilerimize eşit hizmet götüreceğiz. Bu başarı tüm Kocaeli’nin başarısıdır. Hemşehrilerime, kardeşlerime teşekkür ediyorum” şeklinde  konuştu.

 

BASIN TOPLANTISI

Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu,  yarın (1 Nisan Salı) saat 13.30’da Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyerek seçim sonuçlarını değerlendirecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑