parkinnn

Güncel

Başkan Karaosmanoğlu Çöpoğlu’nu uğurladı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilen Çöpoğlu için Antikkapı’da uğurlama programı düzenlendi

17 Şubat 2014 Saat: 14:13
Başkan Karaosmanoğlu Çöpoğlu’nu uğurladı
Başkan Karaosmanoğlu Çöpoğlu’nu uğurladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter eski Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu için Antikkapı’da uğurlama programı düzenlendi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Tahir Büyükakın ve Ercan Yazıcı, başkan danışmanları, daire başkanları, şube müdürleri ve personel katıldı.

 

İNSAN HİZMETLERİYLE EBEDİLEŞİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnsan ne hizmet yapıyorsa yanında o kalıyor, o ebedileşiyor. Mustafa Çöpoğlu kardeşim de burada çok başarılı çalışmalara imza attı. Uzun süre birlikte çalıştık. İnanıyorum ki yeni görevinde de çok başarılı olacaktır” dedi.

 

KOCAELİ’DEN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilen Mustafa Çöpoğlu ise “Yaklaşık 9 yıl Büyükşehir’de görev yaptım. Bana böyle bir imkânı tanıdığınız için çok teşekkür ediyorum. Pek çok şeyi birlikte yaşadık. Büyük hizmetler yaptık. Buradan pek çok şey öğrendim pek çok şeyi paylaştım. Gururla büyükşehirde çalıştım, yönetilicilik yaptım diyebilirim. Kocaeli marka kenti oldu. Bizim de buna katkımız bir nebze olduysa ne mutlu bize” diye konuştu. Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı da Çöpoğlu’na başlarılar dilerken yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Çöpoğlu’na plaket takdim edildi.

MYRT2064.JPG görüntüleniyor

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑