parkinnn

Spor

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KOÜ ve Büyükşehir büyük bir potansiyeldir’’

Başkan Karaosmanoğlu, toplum ve gençler üzerinde sporun olumlu etkisini görüşmek için KOÜ Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Doç.Dr Levent Atalı ile bir araya geldi.

27 Aralık 2016 Saat: 14:49
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KOÜ ve Büyükşehir büyük bir potansiyeldir’’
Başkan Karaosmanoğlu, ‘’KOÜ ve Büyükşehir büyük bir potansiyeldir’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ruhen ve bedenen sağlıklı nesillerin oluşması için Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Doç.Dr Levent Atalı ile bir araya geldi. Her bireyin spor yapması konusunda yerel yönetimler olarak projeler ürettiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Beden Eğitimi öğretmenlerimiz de gencimize, kadınımıza ve spor yapmak isteyen her vatandaşımıza yardımcı olmalı ve bu noktada birlikte daha fazla sorumluluk almalıyız” dedi.

 

AKADEMİSYENLERİMİZ PROJE GELİŞTİRMELİDİR

Kocaeli'de gençlerin spor yapmasını çok önemsediğini söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Özellikle akademisyenlerin spor ile ilgili projeler geliştirmesini ve yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde olmasını arzu ediyorum. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için sporun büyük bir gücü vardır” ifadelerini kullandı. Görüşmede belediye tecrübesi ve aynı zamanda akademisyenliğin birleşmesinin önemine de vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Her alanda olduğu gibi tecrübe paylaşımını kesinlikle ihmal etmemeliyiz. Üniversitemiz ve Büyükşehir Belediyesi büyük bir potansiyeldir bunu da çok iyi kullanmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

KARAOSMANOĞLU’NU PANELA DAVET ETTİ

Görüşmede “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesi hakkında Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Doç.Dr Levent Atalı’ya da düşüncelerini aktaran Başkan Karaosmanoğlu, bu konuda gerek öğrencilerin gerekse mevcut Beden Eğitimi öğretmenlerinin desteğini de beklediğini ifade etti. Karşılıklı fikir alışverişinin de yapıldığı birliktelikte, Doç.Dr Atalı Başkan Karaosmanoğlu’nu spor özelinde bir panel için üniversiteye davet etti. Atalı daha sonra Başkan Karaosmanoğlu yazdığı “Kocaeli’nin Spor Tarihi” Adlı kitabını hediye etti.

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑