parkinnn

Eğitim

Başkan Karaosmanoğlu, LYS öğrencilerine başarı diledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla Lisans Yerleştirme Sınavı’na girecek olan öğrencilere başarılar diledi

13 Haziran 2014 Saat: 16:05
Başkan Karaosmanoğlu, LYS öğrencilerine başarı diledi
Başkan Karaosmanoğlu, LYS öğrencilerine başarı diledi

Bu cumartesi günü başlayacak olan LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) maratonunda sınavlara girecek olan öğrencilere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla başarılar diledi.

Çalışmanın önemine değindiği mesajında Başkan Karaosmanoğlu, lise dönemindeki dört yıllık çalışmalarının karşılığını alacak olan öğrencilerin başarıları için ailelerinin özveriyle çalıştığını hatırlattı.

Öğrencilerin gelecekleri açısından bu sınavın önemli bir kavşak olduğunu vurguladığı konuşmasında Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İlk sınavda başarı gösteren gençlerimizin bu sınavda da başarılı olacaklarına inanıyorum’’ dedi.

Öğrencilere seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Aileleriniz, sevdikleriniz sizden büyük başarı bekliyor. Sizler de başarmak, istediğiniz okulu kazanmak için yıl boyunca çalıştınız, didindiniz. Artık bundan sonra; hiç heyecana kapılmadan, önünüze gelecek olan soruları cevaplamak kalıyor. Sizlerin bu sınavlarda da başarılı olacağınıza inanıyorum.

Sizlerin başarısı bizleri mutlu ediyor” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, mesajında üniversite sınavında ilk yüze girerek bir lisans programına kaydını yaptıran Kocaelili öğrencilere verdiği otomobil sözünü hatırlatarak, “Geçen senelerdeki ağabey ve ablalarınız gibi sizlere de vereceğimiz ödüllerimiz hazır. Yeter ki başarınızı gösterin. Başarı sizden, ödül bizden!” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑