parkinnn

Yaşam

Başkan Karaosmanoğlu: Topraklarınızı Satmayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’in köylerine yaptığı ziyaretlerde köylülere topraklarını satmamaları tavsiyesinde bulundu. Bir günde Körfez’e bağlı 10 köyü ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, B

30 Ocak 2014 Saat: 10:38
Başkan Karaosmanoğlu: Topraklarınızı Satmayın
Başkan Karaosmanoğlu: Topraklarınızı Satmayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez’in köylerine yaptığı ziyaretlerde köylülere topraklarını satmamaları tavsiyesinde bulundu. Bir günde Körfez’e bağlı 10 köyü ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Belen, Karayakuplu, Sevindikli, Kutluca, Kalburlu, Şemsettin, Önezli, Dikenli, Ürkütlü ve Ali Hocalar köylerinde köylülerle buluştu. Köy ziyaretlerine AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran ile AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in yanı sıra muhtarlar da katıldı.

 

ARSALARINIZ DEĞERLENECEK

Kocaeli’nin köylerinin Avrupa’nın köyleri ile yarıştığını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Eski İstanbul yolu ve Kuzey Anadolu Çevre Yolu projeleri, bu bölgedeki arsa fiyatlarını artıracak. Eski İstanbul yolu duble yol haline gelecek ve alternatif bir güzergah olarak buraların değerini artıracak. Kuzey Anadolu yolu zaten başlı başına önem taşıyor. Size tavsiyem arsalarınızı satmayın” dedi.

 

KÖYLERE ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK

Çocukların iyi yetiştirilmesinin önemine işaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “135 bin çocuğumuza bilgisayar verdik” dedi. Köyler için yapılan çalışmalarla önemli hizmetlerin yapıldığını ve köylerin geliştiğini söyleyen Karaosmanoğlu, 10 yıldır ekipleriyle köylere hizmet ettiklerini ifade ederek, köylerin daha yaşanabilir yerler haline gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑