parkinnn

Siyaset

Başkan Köşker’den Yoğun Tempo

Seçimde son 10 günlük sürece gelinirken; Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen programlara ilave olarak esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız devam eden Başkan Köşker, kah köylerde kah mahallelerde ve derneklerde pro

19 Mart 2014 Saat: 16:48
Başkan Köşker’den Yoğun Tempo
Başkan Köşker’den Yoğun Tempo

Seçimde son 10 günlük sürece gelinirken; Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen programlara ilave olarak esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız devam eden Başkan Köşker, kah köylerde kah mahallelerde ve derneklerde programlarını sürdürüyor.

 

‘Programlar aralıksız Devam ediyor’

BALKAN TÜRKLERİ.jpg görüntüleniyor

 

Önceki gün gerçekleştirilen SKM programı kapsamında Pelitli Köyü muhtarı ziyareti sonrasında; program sorumlusu İlçe yöneticisi Erol Kuru, İlçe Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyesi adayları ile Kadın ve Gençlik kolları yöneticilerinin katımlıyla Balkan Türkleri derneğine ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında dernekte bulunan vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinleyen Gebze Belediye Başkanı ve Adayı Adnan Köşker; sonrasında Güzeller Mahallesi Yeni camii cemaatinin konuğu oldu.

 

‘Gelişim ve Değişim Desteklerinizle Sürüyor’

BALKAN 2.jpg görüntüleniyor

 

Gebze’de yapılan çalışmaları ve önümüzdeki 5 yıl içinde Gebze’nin 2023 Vizyonunu yansıtacak projeleri vatandaşlarla paylaşan Köşker, Gebze’deki değişim ve gelişim sizlerin desteği ile devam ediyor. Gebze’de ve Türkiye’deki istikrarın sürmesi için sizlerin de desteğini bekliyoruz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑