parkinnn

Kültür

Başkan Köşker’in Berat Kandili Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında tüm hemşehrilerinin ve İslam aleminin berat gecesini kutlayan Başkan Köşker, “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan’ın müjdecisi olan Ber

12 Haziran 2014 Saat: 10:52
Başkan Köşker’in Berat Kandili Mesajı
Başkan Köşker’in Berat Kandili Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında tüm hemşehrilerinin ve İslam aleminin berat gecesini kutlayan Başkan Köşker, “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı Ramazan’ın müjdecisi olan Berat gecesinin en güzel şekilde idrak edilmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Köşker mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Berat gecesi kendimize, Rabbimize ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlatan, geçmişimizi hesaba çekerek dua ve azimle geleceğimizi yeniden inşa etme imkanı sunan müstesna bir gecedir. Kurtuluş, af ve arınma anlamına gelen Berat gecesi, bizlere bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalardan ve günahlardan tövbe ederek, Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiretine sığınma fırsatı sunar. Bu gecede ibadet ve dualarla Rabbimize yakınlaşmalı, Yüce Mevla’ya, ailemize, çocuklarımıza, çevremize ve tüm insanlığa karşı olan görev ve sorumluluklarımızı yeniden hatırlayarak, yeni bir ümit ve kararlılıkla geleceğimizi şekillendirmeye çalışmalıyız.

Bu mübarek gecenin, gündelik hayatın getirdiği sıkıntılar ve manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplerimize bir kandil olması dileğiyle, aziz hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam aleminin

Berat Kandili’ni kutluyorum.

Bu gece vesilesiyle dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntıların ortadan kaldırılmasını, bütün dünyada hak ihlallerinin sona ermesini, acı ve gözyaşının, şiddet, terör ve umutsuzluğun yerini kalıcı bir huzur ve barışa bırakmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑