parkinnn

Güncel

Başkan Köşker ‘mirliva’ ile finişi gördü

GÖLGE-Gebze Belediye Başkanlığı Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışları hızlı başladı. Yarışların startını veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 kilometrelik zorlu parkurda lisans edinme kategorisinde Mirliva isimli atla yarı

2 Ağustos 2014 Saat: 14:18
Başkan Köşker ‘mirliva’ ile finişi gördü
Başkan Köşker ‘mirliva’ ile finişi gördü

GÖLGE-Gebze Belediye Başkanlığı Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışları hızlı başladı. Yarışların startını veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 23 kilometrelik zorlu parkurda lisans edinme kategorisinde Mirliva isimli atla yarışa katıldı. Yarışlar farklı dallarda yapılacak müsabakalarla pazar günü tamamlanacak 
23 KM’LİK ZORLU PARKURDA MÜCADELE 
Gebze Belediyesi ana sponsorluğunda düzenlenen ve 2 gün sürecek olan Atlı Dayanıklılık (Endurance) Yarışları hızlı başladı. Cumaköy’de bulunan Victoryman Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen yarışların startını, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker verdi. İlk gününde tek yıldız, üç yıldız ve lisans edinme branşlarında koşuların yapıldığı Gebze Belediye Başkanlığı Kupası Atlı Dayanıklılık Yarışlarının startını veren Başkan Köşker de lisans edinme kategorisinde mücadele etti. Toplam atlı sporcunun lisans alabilmek için yarıştığı lisans edinme müsabakasında Başkan Köşker ve rakipleri, 22 kilometre 800 metrelik parkuru 2,5 saatlik zaman diliminde tamamladı. 
DEĞERLİ OLAN HER ŞEY GEBZE’YE!
29 sırt numarası ve ‘Mirliva’ isimli atıyla finiş çizgisine gelerek yarışı tamamlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, burada yaptığı değerlendirmede, “Gebze’mizin adını ata sporumuz olan binicilik sporuna gönül vermiş olan konuklara tanıtmak açısından önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ifade ettiğimiz gibi; değerli ve güzel olan her şeyi Gebze’mize kazandırmaya devam ettik, etmeyi de sürdüreceğiz. 
DİNLENDİREN BİR SPOR 
İlk etabı sıkıntısız tamamladık. Hava güzel, ortam ve katılım güzel. Binicilik sporunu öğrencilerimize, kent insanımıza sevdirmek, tanıtmak adına güzel bir etkinlik oldu. Binicilik sporu içerisinde doğayı da barındıran bir spor. İnsanın hem bedenini hem de ruhunu dinlendiriyor. Özellikle gençlerimize Cumaköy ve çevre yerlerde buluna bu tesisleri değerlendirmeleri ve binicilik sporuna ilgi ve katılım göstermeleri çağrısında bulunuyorum. Müsabakalara katılan sporcularımızı şimdiden tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. İlk gün yarışları, düzenlenen kupa töreniyle sona erdi. Kupalarını yarışmacılara Başkan Köşker takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑