parkinnn

Siyaset

BAŞKAN KÖŞKER MUŞLULARIN KONUĞU OLDU

AKP Gebze Belediye Başkanı ve adayı Adnan Köşker, ilçe başkanı Cemalettin Kaflı, ilçe ba

6 Mart 2014 Saat: 16:29
BAŞKAN KÖŞKER MUŞLULARIN KONUĞU OLDU
BAŞKAN KÖŞKER MUŞLULARIN KONUĞU OLDU

AKP Gebze Belediye Başkanı ve adayı Adnan Köşker, ilçe başkanı Cemalettin Kaflı, ilçe başkan yardımcıları, ilçe yöneticileri,Belediye Meclis üyesi adayları ile Gebze Muşlular Derneği'nin konuğu oldu.

Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette dernek başkanı, Ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gebze' de kültürel ve sosyal anlamda önemli değişiklikler yaşandığını dile getirerek Belediye Başkanı Adnan Köşker'e ve ilçe başkanı Cemalettin Kaflı beraberindeki ekibe teşekkürlerini iletti.

 

KAFLI'DAN 23 MART KOCAELI MITINGINE DAVET

 

Dernek başkanının konuşması sonrasında selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, herkesin bildiği üzere milletimiz ve 2023 hedefine giden bu yolda çok önemli bir seçime gidiyoruz.Bu anlamda milletimizin takdirinin sandıkta tecelli edeceğinden şüphemiz yoktur.Bu akşam belediye başkanımız ve belediye başkan adayımız sayın Adnan köşker yaptığı çalışmalar hakkında birazdan bilgi vereceğinden sizleri 23 Mart'ta Kocaeli'de Başbakanımızın katılımıyla  gerçekleştirilecek olan mitingimize davet ediyor.Sizleri sevgi ve muhabbetler selamlıyorum' dedi.

 

 

BAŞKAN KÖŞKER:GÖNÜL KAPIMIZ SIZLERE HER ZAMAN AÇIK

 

Başkan Köşker, beş yıl boyunca Gebze'de yapılan çalışmalardan bahsederek; Bizler aynı toprakların çocuklarıyız. Memleketlerimiz farklı olabilir; ama yaşadığımız bölge aynı..Sizlerin destekleri ile bizler sevgiyle büyüyen bir şehir için çalışıyoruz.Önümüzdeki dönemde sizlere yaşamaktan keyif aldığımız bir Gebze sunmak için projelerimizi sizlerin de önerilerileri ile şekillendiriyoruz.Bu anlamda geçtiğimiz beş yılda deneyimldiğiniz üzere  gönül kapımız sizlere her zaman açık " dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑