parkinnn

Siyaset

Başkan Köşker'den Halk Eğitime Ziyaret

Gebze Belediye Başkanı ve Başkan adayı Adnan Köşker; seçim çalışmaları kapsamında; günlük seçim çalışmalarında bulunan esnaf ziyareti ve dernek ziyaretleri, kahvehane sohbetleri dışında çalışma yapılan mahallelerde ki kurum ve ku

19 Mart 2014 Saat: 17:52
Başkan Köşker'den Halk Eğitime Ziyaret
Başkan Köşker'den Halk Eğitime Ziyaret
Gebze Belediye Başkanı ve Başkan adayı Adnan Köşker; seçim çalışmaları kapsamında; günlük seçim çalışmalarında bulunan esnaf ziyareti ve dernek ziyaretleri, kahvehane sohbetleri dışında çalışma yapılan mahallelerde ki kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.
HALK EĞİTİM.jpg görüntüleniyor
Başkan Köşker; ve günün program sorumlusu İlçe Yöneticisi Erol Kuru, İlçe Başkan yardımcıları, Meclis Üyesi adayları, Kadın  ve Gençlik Kolları yöneticileri ile birlikte Köşklüçeşme mahallesi çalışmaları esnasında Gebze Halk eğitim Müdürü Özcan Çapuk'u da ziyaret ederek; kurs gören vatandaşlarla sohbet etti.
1009844_620554921356453_2093023850_n.jpg görüntüleniyor
Vatandaşlar tarafından memnuniyete karşılanan ziyarette; yapılan çalışmaları aktaran Başkan Köşker, yatıklarımız yapacaklarımızın da teminatıdır. Önümüzdeki dönem Gebze 2023 vizyonunu yansıtacak projelerle sanaiyi kenti olma özellliğinin yanısıra Kültürü, tarihi, sosyal etkinlikleri ve doğal güzellikleriyle de anılan bir kent olacaktır.Siz çok değerli kurs gören vatandaşlarımızla sohbet ettiğimiz gibi eçtiğimiz beş yılda da sürekli hakımızla istişare halindeydik ve Gebze halkımızın ihtiyaçlarını analiz ettik, inşallah 30 mart sonrası hep birlikte Gebze başlayan değişim ve gelişim sürecinin devamını getieceğiz.'dedi.
Halk eğitim kursiyerlerinin sorularını da cevaplayan Köşker, Halk Eğitim Müdürü Özcan Çapuk'a çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑