parkinnn

Siyaset

Başkan Özkara: Zafer, Zafer Partisi'nin olacak

Zafer Partisi , yaklaşan yerel seçimlerde Gebze'den sürpriz aday çıkartmak için çalışmalara başladı.

27 Kasım 2023 Saat: 14:33
Başkan Özkara: Zafer, Zafer Partisinin olacak
Başkan Özkara: Zafer, Zafer Partisi'nin olacak

Üç ay önce göreve atanan Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı, bölgemizde geniş bir kesimce tanınan iş insanı  Funda Özkara, partisinin çalışmalarını ve yerel seçime yönelik hazırlıklarını Gölge'ye anlattı. Kadın Kolları Başkanı Hanife Öztürk ile birlikte Gölge Medya'yı ziyaret eden İlçe Başkanı  Özkara, '' Zafer Partisi olarak Gebze'de sürpriz yapacağız. Beklediğimizin ötesinde büyük bir  teveccüh görüyoruz.  Yakında açıklayacağımız sürpriz adayımızla seçimlerin galibi olacağız. '' dedi.

GEBZE'DE SORUNLAR ÇIĞ GİBİ

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara, Gölge Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıçam'a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde çarpıcı açıklamalar yaptı. İktidarı sıkça eleştiren, Gebze'de sorunların çığ gibi arttığına vurgu yapan Özkara, '' Gebze hizmete susamış bir ilçe. Elle tutulur bir hizmet yok. Vatandaşların bu yöndeki şikayetleri artarak devam ediyor. İlçemizin  sorunları  kartopu yumağına döndü. Yerel yöneticiler sadece göz  boyuyorlar. Hizmetten eser yok. Yaptıkları ne varsa en ufak bir yağmurda fırtınada yerle bir oluyor. Daha geçen hafta Eskihisar'daki manzarayı hepimiz gördük. Belediyenin yaptığı cafe harap oldu. Niye, çünkü işçilikten malzemeden kıstılar. Sonuç ortada. '' şeklinde konuştu.

BİRÇOK  METROPOLİ ALACAĞIZ

Genel Başkanları Ümit Özdağ'ın Gebze'ye özel önem verdiğini dile getiren Özkara, şunları söyledi;  '' Genel başkanımız 'Gebze'yi istiyorum'' dedi. Türkiye'nin pek çok metropolinde olacağı gibi, Gebze'de 31 Mart'ta Zafer Partisi sürprizi yaşayacak. Çok donanımlı kadrolarımız var. Gebze'de herkesime hitap edecek, sorunlara vakıf meclis üyesi listesi oluşturacağız ve  belediye başkan adayımız önemli bir sürpriz isim olacak, dengeler değişecek. 31 Mart'ta zafer, Zafer Partisi'nin olacak.''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑