parkinnn

Siyaset

Başkan Söğüt, “Körfez’de sağlam adımlar attık”

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şener Söğüt, Ramazanın ilk gününde de sahadaydı; Tuğrul Caddesi’nde esnafı gezdi

12 Mart 2024 Saat: 13:29
Başkan Söğüt, “Körfez’de sağlam adımlar attık”
Başkan Söğüt, “Körfez’de sağlam adımlar attık”

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şener Söğüt, Ramazan ayında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Başkanı Nurettin Okutan ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Ramazan’ın ilk günü Tuğrul Caddesi’ndeki esnafı gezen Başkan Şener Söğüt, esnafa kolaylıklar diledi, vatandaşlarla sohbet etti.

 

HİZMET VE ESER SİYASETİ

31 Mart’a kadar durmada, yorulmadan çalışmalara devam edeceklerinin altını çizen Başkan Şener Söğüt, “5 yılda Körfez’de hayata geçirdiğimiz hizmet ve eserler ile sağlam adımlar attık. Körfez’in geleceği üzerinde büyük yük olan vergi ve SGK borçlarını ödedik. Bunlar önemli adımlardı.

 

BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Şimdi de 31 Mart’tan sonra Körfez’de hayata geçireceğimiz projeler için hazırız. 59 projenin hepsi Körfez’e değer katacak projeler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile birlikte ilçemizi ve Kocaeli’mizi güzelleştirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt vatandaşların talep ve önerilerini de tek tek dinledi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑