parkinnn

Yaşam

Başkan Toltar Bahar Temizliği Kampanyasını Başlattı

Göreve geldiği günden itibaren ilçede değişimi başlatan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçede bahar temizliğini başlattı.

29 Nisan 2014 Saat: 12:28
Başkan Toltar Bahar Temizliği Kampanyasını Başlattı
Başkan Toltar Bahar Temizliği Kampanyasını Başlattı

 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ilçede bahar temizliğini başlattı. Temizlik işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kentin farklı bölgelerinde temizlik ve yıkama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan Toltar Bahar Temizliği Kampanyasını Başlattı (3).JPG görüntüleniyor 

BAHAR TEMİZLİĞİ İLÇENİN DÖRT BİR YANINDA BAŞLADI

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve Temizlik İşleri Müdür yardımcısı Kasım Çelik kontrolünde başlayan bahar temizliği ilçenin dört bir yanında başladı. Kış aylarının ardından yüzünü yavaş yavaş göstermeye başlayan bahar aylarında Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler caddelerde yıkama ve temizlik çalışması başlattı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatı doğrultusunda bahar ve yaz ayları hazırlıklarının startını veren temizlik, fen işleri ve park-bahçeler müdürlüklerine bağlı ekipler; kentin farklı noktalarında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 Başkan Toltar Bahar Temizliği Kampanyasını Başlattı (4).JPG görüntüleniyor

DAHA TEMİZ VE GÜZEL BİR DİLOVASI

Bahar temizliği kampanyası ile ilgili olarak açıklama yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”Belediye Başkanlığı mazbatasını aldığımız günden itibaren, belediyemizde bir takın düzenlemelere başladık. Bu düzenlemeler ile beraber temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ekipler ile beraber bahar temizliği kampanyası adı altında ilçemizin daha temiz ve güzel olması için 80 Kişilik ekip ve 13 araçla çalışmaları başlattık. Kampanya kapsamında ilk olarak devreye giren temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, mahallelerde periyodik olarak boş arazilerdeki atıkları toplarken, ayrıca yıkama çalışması da yapılacak. Cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynırlarının temizlenerek ilaçla sterilize edilecek. Çalışmalar kapsamında ayrıca cadde ve sokaklar tazyikli suyla yıkanıyor “dedi.

Başkan Toltar temizlik ve yıkama işlemlerinin belirli periyotlarla kentin farklı bölgelerinde devam edeceğini bildirdi.

Başkan Toltar Bahar Temizliği Kampanyasını Başlattı (1).JPG görüntüleniyor

Başkan Toltar Bahar Temizliği Kampanyasını Başlattı (5).JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑