parkinnn

Yaşam

Başkan Toltar, düğün davetlerine katıldı

GÖLGE- Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar düğün ve nikâh törenlerine katılarak genç çifte mutluluklar diledi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Ekrem Ekici ile Dilek Düşünen

8 Haziran 2014 Saat: 14:46
Başkan Toltar, düğün davetlerine katıldı
Başkan Toltar, düğün davetlerine katıldı

GÖLGE- Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar düğün ve nikâh törenlerine katılarak genç çifte mutluluklar diledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Ekrem Ekici ile Dilek Düşünen çiftin düğün merasimine katıldı. Çiftin nikahını Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar kıyarken, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, Eski Belediye Başkanı Halit Yaşar, AK Parti Dilovası Eski İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Belediye meclis üyesi Ferdi Erdoğan da nikah şahitleri oldu. Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Necati Temiz ise evlilik cüzdanını Dilek Düşünen'e verdi.

BAŞKAN TOLTAR 'TOPLUM TEMELİNİ AYAKTA TUTAN AİLEDİR'

Nikâh töreninde yaptığı konuşmada toplum temelini ayakta tutan ailedir diyen ve genç çifti kutlayan Başkan Toltar, "Genç çiftimiz evlilik hayatına adım attılar. Allah mutluluklar versin. Ömür boyu sevgi içinde yaşasınlar. Dünyada mutlu ve doğru bir hayat sürenler, yanlış iş yapmayanlar, ahrette birbirlerinin arkadaşı olur orada arkadaşlıklarını devam ettirirler. Allah birbirinden güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑