parkinnn

Kültür

Başkan Toltar Dünya Hemşireler Haftasını kutladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, her yıl 12-18 mayıs tarihleri arasında Türkiye ve Dünya’da anılan Hemşireler Haftasını, Dilovası Devlet Hastanesinde kutladı.

13 Mayıs 2014 Saat: 11:38
Başkan Toltar Dünya Hemşireler Haftasını kutladı
Başkan Toltar Dünya Hemşireler Haftasını kutladı

Dilovası Devlet Hastanesinde hemşirelerle bir araya gelen Başkan Toltar, hastanenin her departmanına uğradı ve hemşirelere hediye vererek onları bu mutlu haftasında yalnız bırakmadı.

“KUTSAL VE ONURLU BİR MESLEKTİR”

_DSC0033.JPG görüntüleniyor

Hemşirelerle yemekte buluşan Başkan Toltar  yaptığı konuşmasında; “Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran kutsal ve meşakkatli bir meslektir. Hemşirelik, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından alakalı bir meslektir; ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister; temelinde sevgi, saygı yatar. Hemşire din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışır. Bu nedenle sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir; çünkü hemşire, sağlığı yerinde olmayan, yardıma muhtaç insanlara hizmet vermektedir. Bu yönü düşünüldüğünde, hemşireliğin, hem eğitim açısından hem de psikolojik, sosyal ve ekonomik destek verilmesi gereken bir meslek sınıfıdır” sözlerini söyleyerek Dilovası Devlet Hastanesinden ayrıldı.

_DSC0036.JPG görüntüleniyor

_DSC0049.JPG görüntüleniyor

_DSC0055.JPG görüntüleniyor

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑