parkinnn

Güncel

Başkan Toltar Meclis Üyelerini Topladı

Dilovasının geleceği için! GÖLGE- Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar önceki gün Dilovası Belediyesi AK Partili meclis üyeleri ile bir araya geldi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar önceki gün AK Partili meclis üyeleri Dilovası Tep

1 Eylül 2014 Saat: 12:52
Başkan Toltar Meclis Üyelerini Topladı
Başkan Toltar Meclis Üyelerini Topladı

Dilovası'nın geleceği için!

GÖLGE- Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar önceki gün Dilovası Belediyesi AK Partili meclis üyeleri ile bir araya geldi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar önceki gün AK Partili meclis üyeleri Dilovası Tepe Restaurant'ta bir araya gelerek göreve geldikleri beş ayın değerlendirmesini yaptılar. 
DİLOVASI'NIN GELECEĞİ İÇİN
Tepe Restaurant'ta bir araya gelen Başkan Toltar ve meclis üyeleri Dilovası ile ilgili yeni projelerin hayata geçmesi ve Dilovası halkına daha faydalı hizmetlerin önceliğinin belirlenmesi için yapılan toplantıda konuşan Başkan Toltar, "Göreve geldiğimiz günden bu güne bir takım çalışmalar yapıyoruz. İlçemiz için öenmli adımlar atılıyor. Bizler bu adımları atarken birlik ve beraberlik içierisinde çalışarak hizmetlerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Ne kadar son beş yılda çok büyük hizmetler alsada Dilovamız hizmete aç. Bu açlığı gidermemiz lazım. Dilovası'nın geleceğinin daha güzel olması insanlarımızın umutlarının daha da artması lazım. Bunun için sizlerden daha çok proje istiyorum. Halkımızın önceliklerini daha iyi belirlemenizi istiyorum."dedi.
PROJE ÜRETECEĞİZ
Dilovası'nın eski imajının da ortadan kalması gerektiğini belirten Başkan Toltar, "Dilovamız her geçen gün daha yaşanabilir bir kent olma yolunda ilerliyor. Ancak bu adımları bizim daha hızlı atmamız lazım. Önümüzde uzun bir süre var. Bu süre içerisinde hep birlikte çalışacağız. Halkımızın bize verdiği güveni boşa çıkartmayacağız. Onların mutluluğu bizleri gururlandırmalı. Onun için hepimiz proje üretmek için çalışacağız. İnsanların mutlu, huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir kentte yaşamalarını sağlayacağız."dedi.
HALKLA İSTİŞARE EDİYORUZ
Başkan Toltar'ın ardından söz alan meclis üyeleri Dilovası'nın öncelikli sorunları konusunda halkla sürekli istişare içerisinde olduklarını önceliklerini belirlediklerini belirterek, kısa sürede çalışmaları kendisi ile paylaşacaklarını söylediler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑