parkinnn

Spor

Başkan Toltar Şampiyon Tavşancıl’ı kutladı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 2. Amatör kümede mücadele eden Tavşancılspor’u Şampiyonluğundan dolayı kutladı

4 Haziran 2014 Saat: 11:39
Başkan Toltar Şampiyon Tavşancıl’ı kutladı
Başkan Toltar Şampiyon Tavşancıl’ı kutladı

BAŞKAN TOLTAR "YANLIZ BIRAKMADI"

_DSC0166.JPG görüntüleniyor

Pazar günü saat 15:00’da Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadında oynanacak olan maç öncesi İlçe Kaymakamı Hulisi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, protokol üyeleri ve taraftarın şampiyonluk maçında Tavşancılspor’u yanlız bırakmadılar. 

BAŞKAN TOLTAR "BAŞARILARINIZIN DEVAMINI BEKLİYORUZ"

Yuvacıkspor karşılaşmanın yapılacağı stada lisansları getirmediği için sahaya çıkamadı. Hakem heyeti maçı tatil ederken Tavşancılspor bu sonuçla, İl Tertip Komitesi’nin karşılaşma saatinde sahada hazır bulunan Tavşancılspor hükmen galip ilan olmayı beklerken , Dilovası Şehit Nİhat Karataş Stadında temsili kupa ile şampiyonluğu kutladılar. İlçe Kaymakamı Hulisi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut'da sporcularla birlikte şampiyonluğu kutladı. Tavşancılspor’lu futbolcuları, yöneticileri ve Antrenör Suat Şık'ı tebrik eden Başkan Toltar yaptığı konuşmada,"2. Amatör kümede de üstün gayret ve başarı gösterdiniz ve bu başarınızın karşılığını en güzel şekilde şampiyon olarak aldınız. Gelecek sezon 1. amatör kümede de başarılı olacağınıza inanıyorum"dedi.

_DSC0191.JPG görüntüleniyor

HÜKMEN GALİP İLAN EDİLDİ

Futbol İl Temsilciliği İl Tertip Kurulu, 01.06.2014 tarihinde Dilovası Stadında oynanması gereken Tavşancıl Spor – Yuvacık Spor 2. Küme Futbol müsabakasının, Yuvacık Spor’un esame listesini ve lisanslarını ibraz etmemesi sebebiyle oynanmadığı hakem raporlarında belirtildi. Bu nedenle Futbol Müsabaka Talimatının 22/C maddesi gereğince Yuvacık Spor’un 3-0 hükmen mağlubiyetine karar alındı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑