parkinnn

Spor

Başkan Toltar : Spora ve Sporcuya Önem Veriyoruz

GÖLGE- Minik sporcular Dilovası Belediyesi Yaz Spor okulları futbol kursunda uzman eğitmenler eşliğinde 2014 yaz sezonunun keyfini çıkartıyor. Dilovası Belediyesi Yaz Spor okulları kapsamında açılan futbol kursunda minik öğrenciler futbol

25 Ağustos 2014 Saat: 13:29
Başkan Toltar : Spora ve Sporcuya Önem Veriyoruz
Başkan Toltar : Spora ve Sporcuya Önem Veriyoruz

GÖLGE- Minik sporcular Dilovası Belediyesi Yaz Spor okulları futbol kursunda uzman eğitmenler eşliğinde 2014 yaz sezonunun keyfini çıkartıyor.

Dilovası Belediyesi Yaz Spor okulları kapsamında açılan futbol kursunda minik öğrenciler futbol oynayarak yazın keyfini sürdürüyor. Kurslarda 7-15 yaş arasındaki öğrenci gruplarına Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadında yedi eğitmen tarafından futbol dersleri veriliyor.

Yaz Spor okulları Futbol kursu ile ilgili açıklamada bulunan, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacağını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”Çocuklarımızın tatillerini en güzel şekilde değerlendirmeleri için yaz spor okullarında çeşitli branşlar da kurslar açarak sağlıklı, kültürlü ve zeki bir nesil yetişmesi için spora ve sporcuya önem veriyoruz. 400 Minik yavrumuza Yaz Spor okullu futbol kursunda yedi eğitmen hocamız haftada 3 gün eğitim veriyor bu kurslarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑