parkinnn

Spor

Başkan'ın 'Yıldız' konukları

Marmaris'te yapılan şampiyonada 8 altın, 13 gümüş ve 6 bronz kazanan Yıldızlar Yüzme Kulübü sporcuları Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti

4 Haziran 2014 Saat: 11:44
Başkan'ın 'Yıldız' konukları
Başkan'ın 'Yıldız' konukları

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilimizin başarılı takımlarından Yıldızlar Yüzme Kulübü'nü makamında kabul etti. Spor yapan gençlerin başarılarından gurur duyduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Yıldızlar Spor Kulübümüz başarılarıyla bizi mutlu ediyor" dedi. 
 
SPORCULARI TEK TEK KUTLADI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önemli başarılara imza atan Yıldızlar Yüzme Kulübü'nü makamında kabul etti. Yıldızlar Yüzme Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çelik, Yıldızlar Yüzme Kulübü´nün başarılı sporcularından Milli Takım sporcuları Zeliha Keser, Tutku Ece Arıtürk ve Bedirhan Yıldız ile 11-12 yaş sporcularını ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, başarılarının devam etmesi dileğinde bulundu.
 
BAŞKAN HER ZAMAN YANIMIZDA
Marmaris'te yapılan şampiyonada 8 altın, 13 gümüş ve 6 bronz madalya kazanan Yıldızlar Yüzme Kulübü'nün yönetim kurulu başkanı Aykut Çelik ise Başkan Karaosmanoğlu'nun her zaman yanlarında olduğunu belirterek, "Başkanımızı çok seviyoruz. Bizi her zaman destekliyor. Teşekkür ederiz" dedi. Öte yandan Bedirhan Yıldız, Çin'de yapılacak olan Dünya Gençlik Olimpiyatları'nda katılarak Kocaeli'yi temsil edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑