Güncel

Başsavcı Uslu örnek oldu : kan verdi, ağaç dikti

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı olarak göreve başladığından bu yana yoğun tempo ile çalışan Metin Uslu , sosyal ve kültürel etkinliklerde de topluma örnek oluyor.

11 Kasım 2025 Saat: 15:50
Başsavcı Uslu örnek oldu : kan verdi, ağaç dikti
Başsavcı Uslu örnek oldu : kan verdi, ağaç dikti

Göreve  başlamasıyla  birlikte kendisini  Gebze’de  yoğun  tempo  içinde bulan  Cumhuriyet  Başsavcısı  Metin Uslu ,  geçtiğimiz  ay ülkeyi  yasa boğan  Mevlana Mahallesi’nde  dört kişinin ölümüyle sonuçlanan  çöken  binadan sonra , Cumartesi günü de  yürekleri  yakan  Dilovası’ndaki  altı kadının  yaşamını yitirdiği yangın olayında,  hızlı soruşturma  başlatmasıyla dikkat çekti.

Adli  konularda  önemli  mesailer tüken  Başsavcı Uslu , Milli Ağaçlandırma  Günü kapsamında  bugün Cumaköy’de  gerçekleşen  GTO’nun  organizasyonuna  katıldı. Başsavcı , daha sonra  Kızılay için kollarını sıvadı, kan verdi  ve  yeşil doğa için  ağaç dikti.  İlçe protokolü ile birlikte  ağaç dikimi gerçekleştiren  Başsavcı  Uslu , Denetim  Serbestlik Müdürlüğü  personeli ile birlikte  200 fidan dikti. Ardından Kızılay’a kan verdi.

Diğer yandan , geçtiğimiz günlerde İstanbul  Bölge Adliye Mahkemesi  Cumhuriyet  Başsavcısı Metin Sarıhan  ile İstanbul BAM Adalet Komisyonu Başkanı  Hazar Turan Alim, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Muslu’ya nezaket ziyareti yaparak , hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑