Ana Manşet Reklam

Güncel

Bastıkları korna iki kardeşin sonu olacaktı

Otomobille evine giderken yol ortasında kavga eden Suriyelilere yolu açmaları için korna çalan M.K. ve kardeşi kavga eden grup tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Bıçak darbeleri ile yaralanan M.K. hayati tehlikeyi atlatırken ağır yara

17 Ocak 2017 Saat: 16:41
Bastıkları korna iki kardeşin sonu olacaktı
Bastıkları korna iki kardeşin sonu olacaktı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi'inde ikamet eden ve bir kamu bankasından memur olan M.K. eşi ve kardeşiyle beraber evlerine giderken bir grup Suriyelinin saldırısına uğradı. M.K. ve kardeşi B.K. aldıkları bıçak darbeleriyle ağır yaralanırken çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. M.K. hastanedeki tedavisinin ardından hayati tehlikeleyi atlatırken karaciğerine aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan B.K'nın tedavisi ise yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. 
"BASTIĞIM KORNA SONUMUZ OLACAKTI"
Milliyet.com.tr haber İhbar Hattı'na yaşadıkları dehşeti anlatan M.K. Suriyelilerin bölgede sürekli sorun çıkardığını ifade edip çözüm bulunmasını istedi. M.K. O anları şu sözlerle aktardı: 

"Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi Dulkadiroğlu mahallesinde ikamet ediyoruz. Önceki gün akşam saat 19.00 sıralarından eşim ve kardeşimin de içinde olduğu otomobille eve doğru gidiyorduk. Oturduğumuz bölgede yoğun olarak ikamet eden Suriyeliler sokak ortasında kendi aralarında kavga ediyorlardı. Kavga büyüyüp uzayınca yol istemek için kornaya bastım. Bastığım o korna neredeyse sonumuz olacaktı. Kavga eden grup bir anda üzerimize saldırdı. Ben ekmek bıçağıyla göğsümden yaralandım. Bıçak darbeleri akciğerimin biraz üstüne isabet ettiği için şanslıyım. Ölümden döndüm. kardeşim ise döner bıçağıyla sırtından ve karaciğerinden yaralandı. Yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor ve henüz hayati tehlikeyi atlatamadı. Bölgede yaşananlar sebebiyle kendi mahallemizde ailemizle rahatça gezemez olduk. Yaşadığımız bu soruna bir ana evvel çözüm bulunmasını istiyoruz"

 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑