parkinnn

Siyaset

BAŞTOPÇUDAN HASTALARA MORAL ZİYARETLERİ

Seçim Çalışmaları Kapsamında; Gebze'ye gelen Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu; Gebze’de bir dizi programa katılım sağladı.

10 Mart 2014 Saat: 13:30
BAŞTOPÇUDAN HASTALARA MORAL ZİYARETLERİ
BAŞTOPÇUDAN HASTALARA MORAL ZİYARETLERİ

Seçim Çalışmaları Kapsamında;  Gebze'ye gelen Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu; Gebze’de bir dizi programa katılım sağladı.

Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, program sorumlusu Selami Kural, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Kadın Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Meclis Üyesi Adayları ve Mahalle temsilcileri ile birlikte; Giresun Espiye İlçesi Yeşilköy, Kurugeriş Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

GEBZE’DE DEĞİŞİM VE GELİŞİM HİSSEDİLİYOR

İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın selamlama konuşması sonrasında söz alan Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu; Gebze'de var olan sorunların deneyimli kadrolarla tespit edilerek çözüldüğüne dikkat çeken Baştopçu, "Belediye başkanımız ve ekibi Gebze'de değişim ve dönüşüm için kararlı bir şekilde adımlar atıyor. Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen koordineli çalışmaların olumlu sonuçlarını Gebzeli hemşerilerimiz hissediyor. Köklü sorunların adım adım çözüldüğü Gebze'mizi güzel bir gelecek bekliyor" dedi.

Öğle namazı sonrasında Mimar Sinan Camii cemaatiyle sohbet eden Baştopçu’nun vatandaşlarla olan samimiyeti gözlerden kaçmadı.Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Baştopçu daha sonra; İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve beraberindeki ekip ile Hürriyet , Beylikbağı ve Ulus Mahallelerinde Taziye ve Hasta ziyaretlerine gitti.Ulus Mahallesinde; Yaşar Özdemir ve Rahmi Vurgun adlı vatandaşlara taziye ziyaretinde bulunarak sabırlar dileyen Baştopçu; Temel Demir’e ve Hürriyet Mahallesinde  Emine Öztürk, Halit Sarı, Yavuz Selim Mahallesinde; Asım Küçük, Osman Kayış, İlyas Çam ve Hayrettin Özdemir’e acil şifalar dileyerek moral veren Baştopçu; hasta yakınları ile de yakından ilgilendi.Ayrıca Hürriyet Mahallesinde Temel Köksaldı’nın konuğu olan Baştopçu ve Ak ekip; kendisiyle sohbet etti.

Beylikbağı Sarı camiinde; cami cematiyle sohbet sonrasında hasta ziyaretlerine Yavuz Selim Mahallesinde devam eden Baştopçu ve beraberindeki heyet; ziyaret ettikleri ailelerin dertelerine ortak oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑