parkinnn

Güncel

Belediye içinde ‘muhbir’ iddiası!

Belediye içinde ‘muhbir’ iddiası! Bilindiği gibi AKP iktidarı tarafından ‘paralel yapı’ adı altında bir camiaya yönelik olarak bitirme ve yok etme operasyonu başlatıldı. Toplumun geniş kesimi tarafından tepki gören bu operasyonlar

2 Eylül 2014 Saat: 16:49
Belediye içinde ‘muhbir’ iddiası!
Belediye içinde ‘muhbir’ iddiası!

Belediye içinde ‘muhbir’ iddiası!

Bilindiği gibi AKP iktidarı tarafından ‘paralel yapı’ adı altında bir camiaya yönelik olarak bitirme ve yok etme operasyonu başlatıldı.

Toplumun geniş kesimi tarafından tepki gören bu operasyonlar çeşitli şekilde devam ediyor.  AKP içinde de bu durumdan rahatsız olanlar var. Ancak birde rahatsız olmayıp bu yanlışa destek verenlerde yok değil. Gebze Belediyesi’nde önemli görevlerde bulunan bazı devlet memurlarının sırf makamını korumak için sabahtan akşama kadar orada, burada ‘paralel yapı’ söylemine sarıldığı söyleniyor. Öyle ki bu kişilerin ihbarda bulunduğu, kişileri hedef gösterdiği de iddia ediliyor.  Böylesine büyük bir yanlışın içinde olan, kişiliği ve karakterini pazarlayan bu şahısların belediye bünyesinde görev yapması ise tepki çekiyor. Ancak bu şahısların daha önce de yine güçlü den yana oldukları, doğruyu değil sürekli yanlışı savundukları biliniyor.  Merak edilen şey ise, AKP iktidarı sonrası partizan gibi görev yapan bu müdürlerin ve memurlarının ne yapacağı?

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑