parkinnn

Kültür

Bence Barış Manço diyorsan acele et

Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Bence Barış Manço” yarışmasına başvuru için son 4 gün.

10 Mart 2014 Saat: 14:16
Bence Barış Manço diyorsan acele et
Bence Barış Manço diyorsan acele et

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Türkiye Halk Bankası ve Anadolu jet işbirliğiyle 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği “Bence Barış Manço” yetenek yarışmasına başvurular 14 Mart Cuma günü bitiyor.  

 

DÖRT DALDA YARIŞMA

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yarışmaya Kocaeli’de öğrenim gören tüm ilk ve ortaokul öğrencileri katılabiliyor. Yarışma, müzik, taklit, kısa film ve kompozisyon olmak üzere dört kategoride düzenlendi. Çocuklar müzik kategorisinde vokal ya da enstrüman dalında Barış Manço’nun bir parçasını seslendirecek. Taklit kategorisinde ise sanatçıyı çeşitli yönleriyle taklit edecek.

 

ÖĞRENCİLERİN GÖZÜNDEN KOCAELİ

Kısa film kategorisinde ise öğrencilerin gözünden Kocaeli’nin güzellikleri, gizli kalmış mekanları, kendi çevreleri ve şehrin yenilenen yüzü Barış Manço’nun seyyah ruhuyla keşfedilecek. Öğrenciler tanıtmak istedikleri yerleri bir televizyoncu yaklaşımıyla sunacak. Bu kategoriye sadece 5,6,7 ve 8. sınıflar başvurabiliyor. Kompozisyon kategorisinde öğrenciler Manço’ya ait bir şarkının sözlerini kompozisyon şeklinde yorumlayacak.

 

YOĞUN BAŞVURU

Çocuklar başvurularını yarışma için özel hazırlanan www.bencebarismanco.com internet adresi üzerine yapabiliyor.  Siteye girdiklerinde“Başvuru Sihirbazı” tarafından ne yapmaları ve nasıl yapmaları konusunda adım adım yönlendiriliyor. Her bir aday siteye önce üye kaydını yapıyor. Daha sonra başvuru formunu dolduruyor. Video görüntülerini ve kompozisyonlarını nasıl yükleyecekleri hakkında bilgilendiriliyor. Öğrencinin kaydı alındıktan en geç bir gün içinde onayı verilen başvurular yarışmacının adı, soyadı, okulu ve sınıfı belirtilerek ana sayfada yer alan aday yarışmacılar kısmında görülebiliyor. Yarışmaya yoğun başvuru alındı. 

 

BİRİNCİLERE İKİ KİŞİLİK DİSNEYLAND GEZİSİ

Yarışmanın son başvuru tarihi 14 Mart Cuma günü. Sonuçlar ise 19 Mart Çarşamba günü açıklanacak. Müzik, enstrüman, taklit, kısa film ve kompozisyon dalında birincilere iki kişilik Paris Disneyland gezisi, mansiyonlara ise bir adet dizüstü bilgisayar ödülü verilecek. Müzik ve taklit dalında ödül alan öğrenciler canlı performanslarını 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali- Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda sergileyecek.

 

ANADOLU JET İLE ANKARA GEZİSİ

Büyükşehir Belediyesi Anadolu Jet’in katkılarıyla yarışmada ilk 50’ye giren çocuklar için Ankara gezisi düzenleyecek. Çocuklar günü birlik yapılacak bu gezi kapsamında hem gidiş dönüş ücretsiz Anadolu jet ile seyahat etme hem de güzel bir Ankara turu yapma imkanı bulacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑